Robocop: První pohled na nový kostým?

Robocop: První pohled na nový kostým? | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Na internetu je podezřele živo kolem dvou nenápadných artworků. AKTUALIZOVÁNO: Nový Robocop bude pitomý PG-13 Transformer?

AKTUALIZACE: Drew McWeeny, jeden z nejuznávanějších filmových „bloggerů“ na internetu (dlouhá léta psal pro AICN, později přesídlil na Hit Fix), dostal do svých rukou poslední verzi scénáře k remaku Robocopa. Podle všeho by se mělo jednat o scénář, podle kterého se bude natáčet. A bohužel, podle McWeenyho je ten scénář dost hrozný. Tak zaprvé to vypadá, že film bude PG13 – tedy že se, na rozdíl od originálu, bude vyhýbat zobrazování násilí. Robocop by měl být nastavený pouze na zneškodňování soupeřů, nikoliv na zabíjení. Spoustu času prý film (scénář) zabíjí odkazováním na originál a nejrůznějšími rádoby cool ptákovinami. A i když zbytek není vyloženě mizerný, než se k němu film stačí přes veškeré pozlátko prokousat, je pozdě. Následující odstavec obsahuje spoilery.

Samotný Robocop nejprve vypadá jako ten z osmdesátých let, jenže když ho výrobce předvede zkusmo několika zločincům, ti se mu vysmějí, a proto výrobce přijde s „přísnější“ variantou. Že by to byla ta, kterou můžeme vidět dole v galerii? Třetí verzi společnost testuje vypuštěním do jednoho z hnízd Al-Káidy a čtvrtá prý vypadá jako živý policajt, akorát namakaný a natřený kovově modrou barvou. Nicméně pozor! Ze „společenského módu“ se čtvrtá verze může transformovat do „bojového módu“. Že by inspirace jedním obzvláště hloupým nápadem z Transformers 2? K tomu máme čekat ještě celou řadu dalších pitomostí. Zkrátka a dobře, jedná se sice o názor jednoho člověka na dosud nenatočený scénář, ale podle McWeenyho vše nasvědčuje tomu, že studio MGM lpí především na tom, aby nový Robocop vypadal cool v trailerech a na plakátech a nějaký hlubší obsah je mu celkem víte už čeho. Škoda.

Původní text:

Před časem jste si mohli počíst, že nový Robocop nabírá čím dál zajímavější obsazení. Teď k filmu přibyla další herecká tvář, a to Michael K. Williams, který byl dříve zvažován do hlavní role nové tarantinovky Django Unchained (roli však nakonec dostal Jamie Foxx) a byl také obsazen do chystaného historického dramatu Twelve Years a Slave. Williams získal roli, Murphyho parťáka (v originální verzi robopoldovi kryla záda policajtka Anne Lewis v podání Nancy Allen). Jako o dalším přírůstku se hodně mluví o herečce Jennifer Ehle (Nákaza), která by se měla objevit v roli Liz Kline.

Především vám ale přinášíme dvě fotografie futuristického konceptu Robocopova zevnějšku, které se objevily na oficiální webové stránce návrháře Mika Jensena a z nějakého důvodu byly zase velmi rychle odstraněny. Přesto prý studio MGM tvrdí, že Jensena nikdy nezaměstnávalo. Bude takto Robocop ve filmu skutečně vypadat nebo je to pouze jeden z mnoha testovacích návrhů? Nebo nějaká Jensenova soukromá skica? A jak tento vizuál působí na vás, vážení čtenáři?

 

Zdroje: CBM, Drew McWeeny Twitter, Filmofilia, THR, Deadline

Galerie: 2

Robocop: První pohled na nový kostým? | Fandíme filmu Robocop: První pohled na nový kostým? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest