Captain Marvel: Agent Coulson na fotkách z dotáček

Captain Marvel: Agent Coulson na fotkách z dotáček | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Captain Marvel spustila dotáčky a hned tu jsou první fotky z místa činu.

Štáb Captain Marvel se vrátil do Los Angeles, aby tam provedl dotáčky filmu. Jak sami můžete vidět na přiložených fotografiích níže, točí se scény z pasáže filmu, ve které Carol Danvers čerstvě přilétá na Zem, ještě ve své zelené uniformě Starforce. Kromě samotné Brie Larson se na place ukázal také Clark Gregg, který se po letech vrací na plátna jako mladší agent Coulson. Jak rozsáhlé dotáčky budou v tuhle chvíli nevíme.

Kromě fotek se objevil také japonský plakát filmu, který má oproti tomu anglickému větší množství sloganů. Stojí na něm: Ztracená minulost. Uvězněné vzpomínky. Získané síly. Jsem to já? Příběh před Avengers. Krom japonského plakátu pak v galerii najdete také předělávku obálky populárního komiksu, kterou na svém Instagramu sdílela Brie Larson.

Příběh pojednává o tom, jak se z Carol Danvers stala jedna nejmocnějších hrdinek ve vesmíru, když se Země ocitla uprostřed galaktické války mezi dvěma mimozemskými národy. Děj je zasazený do 90. let minulého století, období, které jsme dosud v Marvel Cinematic Universe pořádně nezažili.

Scénář napsaly Nicole Perlman, Meg LeFauve a Geneva Robertson-Dworet, hlavní roli hraje Brie Larson, dále se objeví Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Jude Law, Gemma Chan, Clark Gregg, Lee Pace, Djimon Hounsou, Algenis Perez Soto, Rune Temto, McKenna Grace a Lashana Lynch. Děj filmu bude zasazený do 90. let minulého století a budou v něm figurovat mimozemští Skrullové. Premiéra je stanovená na 8. 3. 2019.

Zdroje: Brie Larson, MCU Cosmic,

Captain Marvel

08.03.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 4

Captain Marvel: Agent Coulson na fotkách z dotáček | Fandíme filmu Captain Marvel: Agent Coulson na fotkách z dotáček | Fandíme filmu Captain Marvel: Agent Coulson na fotkách z dotáček | Fandíme filmu Captain Marvel: Agent Coulson na fotkách z dotáček | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest