Paranormal Activity 4: První trailer

Paranormal Activity 4: První trailer | Fandíme filmu
Podaří se tvůrcům Paranormal Activity vyděsit diváky i počtvrté?

Následujíc text může obsahovat spoilery k předchozím dílům!

Finančně megaúspěšná duchařská série pokračuje již čtvrtým dílem. Jak jsme již dříve informovali, za dalším pokračováním budou stát tvůrci celkem kvalitní trojky, nicméně s prvním uvolněním trailerem se konečně dozvídáme také něco málo z chystaného příběhu. A protože oficiální synopse nebyla uvolněna, můžeme domýšlet, oč půjde tentokrát. V třetím díle jsme se vydali do období, kdy se ústředí sesterské duo setkalo s oněmi paranormálními jevy. S nejnovějším dílem se bude znovu skákat v čase. Tentokrát má děj navázat na události z dvojky, přičemž se posuneme o celých pět let dopředu. Opět se má objevit posedlá Katie spolu se svým synovcem Robbiem, kterého unesla v závěru druhého dílu.

Zdá se, že povedená tetička nezahálela s výchovou Robbieho a začalo ho používat pro své strašidelné kreace. Na paškál si vyberou rodinu ze svého nového sousedství a celý duchařský kolotoč se může, již poněkolikáté, naplno roztočit. Stále však zůstává hromada nezodpovězených otázek (Ovládá Katie svého kamaráda ducha, kterého poznala během svého dospívání? A proč si to nepamatuje?), které nejspíš ještě pár dílů zůstanou záhadou. A se zkušenostmi z posledního dílu (trailer „Bloody Mary,“ jenž obsahoval scény, které se ve filmu nikdy nevyskytly), si vlastně ani nemůžeme být jistí, zda budou uvedené záběry použitý i ve finální verzi snímku. Přesto zůstává Paranormal Activity 4 v mnohých očích, jednou z nejočekávanějších hororových událostí roku.

Ve filmu se kromě navrátivší Katie Featherston, objeví také nové a mlaďoučké tváře, Kathryn Newton (Zkažená úča) a Matt Shively (seriál True Jackson). Tato série nikdy nebyla o známých tvářích, ale především o perfektním marketingu. A ani letos nezůstali tvůrci pozadu. Paramount přichystal akci, při které můžou fanoušci série hlasovat o tom, zda jejich město dostane film do svých kin v exkluzivní předpremiéře. Celkem bude vybráno 25 měst po celém světě a právo hlasovat mají také Češi a Slováci. Na facebookové stránce filmu, tak můžete využít této šance pro své město a doufat, že i dalších pár tisíc nadšenců vás bude následovat. Hlasování končí 11. října, přičemž datum možného promítání stále nebylo uvedeno. Nakonec dodám, že oficiální premiéra v USA byla přesunuta na 19. října, my se filmu dočkáme dokonce o den dříve.

 

Paranormal Activity 4: První dva trailery

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest