Svatý: Z Chrise Pratta má být zlodějský mistr převleků

Svatý: Z Chrise Pratta má být zlodějský mistr převleků | Fandíme filmu
Chris by si do životopisu mohl připsat další zajímavý projekt.

Skoro by se chtělo říct, že Chris Pratt se objevuje snad v každém druhém filmu. Tenhle sympatický herec je aktuálně hodně populární a to hlavně díky sérii Jurský svět a marvelovským komiksovým filmům. 

Samozřejmě se ale věnuje i jiným projektům a jedním z těch budoucích by mohla být nová verze thrilleru Svatý z roku 1997 o muži jménem Simon Templar (Val Kilmer), který je špičkový zloděj a mistr převleků. 

Pravdou je, že recenze mluvily spíše o průměru, nicméně tržby byly cca 169 milionů dolarů při rozpočtu 68 milionů, takže se film zaplatil a něco vydělal.

Přesto se ale nedá mluvit o tom, že by to byl nějaký velký trhák. Jenže jak víme, Hollywood rebootuje a remakuje cokoliv, co je jen trochu použitelné a tak se připravuje i nová verze Svatého.

Studio Paramount Pictures v současné chvíli jedná právě s Chrisem, kterého by rádo viděli v hlavní roli. Pokud by skončila ruka v rukávě, byla by to pro Paramount velmi dobrá zpráva, protože Pratt je miláčkem diváků a mnozí z nich by ho jistě rádi viděli v roli, která pro něj není úplně typická.

Zatím ale není jisté, že Chris kývne, takže musíme počkat, jak dopadnou schůzky Paramountu a Chrisových agentů. 

A jen pro informaci, Simon Templar nebyl vytvořen pro film. Tahle postava se poprvé objevila v knihách od Leslie Charteris v roce 1928. Na jejich motivy vzniklo několik filmů, radiových her a také seriály. Je tak otázkou, jak moc se bude nová verze inspirovat u thrilleru z konce dvacátého století a nakolik bude čerpat z jiných materiálů, kterých je dost a dost.

V posledních letech bylo několik pokusů o celovečerní film nebo seriál, ale kromě toho, že se objevilo pár nepříliš známých televizních filmů jsme od roku 1997 nedostali žádný větší projekt se Simonem Templarem. 

To by se mohlo v blízké budoucnosti změnit, ale zatím není jasné, kdy by měla začít produkce nové hollywoodské verze, ve které by si měl právě Chris zahrát.

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest