Backtrace: Sylvester Stallone jde po krku bankovnímu lupiči

Backtrace: Sylvester Stallone jde po krku bankovnímu lupiči | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
A ten bankovní lupič trpí amnézií...

Sylvester Stallone se brzy vrátí na plátna kin jako Rocky Balboa v očekávaném pokračování sportovního dramatu Creed, přičemž momentálně pilně natáčí pátého Ramba. To jsou projekty, které nás převelice zajímají a lze říci, že v ně máme docela důvěru. Na druhou stranu, Sly letos vyprodukoval i druhý Plán útěku (třetí bude následovat), což - nebudeme si nic nalhávat - je naprostá tragédie. A mám takový pocit, že snímek Backtrace, který se nedávno představil v prvním traileru, bude kvalitou směřovat spíše k oné tragédii. Příběh se točí kolem bankovního lupiče (Matthew Modine), jemuž se poslední prácička trošku zvrhne. Sice zvládne vybrat banku a ukrýt peníze, avšak následně ztratí paměť, je dopaden a skončí ve vězení na psychiatrii. Po sedmi letech jednoho z jeho spoluvězňů napadne spřáhnout se s ošetřující lékařkou a vydat se po stopách oněch dříve ukradených peněz. Lupiče bez paměti vezmou s sebou a vstříknou mu sérum, které by mu mělo pomoci vzpomenout si, co se vlastně onehdá stalo (a kde je lup). Jakou roli v tom hraje Stallone? Ten si střihne úlohu detektiva a půjde těmhle vejlupkům po krku.

Celé to zní ultrabéčkově, točí to Brian A. Miller, jenž nemá na kontě ani jeden kvalitní film, a trailer zavání nedělně-odpolední televizní zábavou. Ruce pryč. Premiéra v USA a na VOD 14. prosince 2018.

Galerie: 2

Backtrace: Sylvester Stallone jde po krku bankovnímu lupiči | Fandíme filmu Backtrace: Sylvester Stallone jde po krku bankovnímu lupiči | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest