The Batman: Režisér filmu v něm prý nechce Bena Afflecka

The Batman: Režisér filmu v něm prý nechce Bena Afflecka | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Matt Reeves a Ben Affleck údajně měli odlišný názor na film The Batman.

Těžko říct, zda se v blízké budoucnosti opravdu dočkáme plánované sólovky Batman nazvané jednoduše The Batman. Kromě toho, že se u ní už několikrát změnil tvůrce, není vlastně ani jasné, kdo se ujme hlavní role. 

Nejdříve to měl být Ben Affleck (který se měl postarat také režii a podílet se na scénáři), ale pak začala být situace dost zmatená. Šuškalo se o tom, že Ben chce pověsit roli na hřebík, poté se šířily spekulace o tom, že Warner Bros. hledá mladšího představitele, takže spousta lidí už nepočítala s tím, že se Ben jako Batman vrátí. Ale nedávno se objevily zvěsti, že by si přece jen ještě jednou chtěl tuhle roli zopakovat.

Jenže soudě podle zákulisních informací to nevypadá příliš pravděpodobně. Podle některých zdrojů se totiž Affleck a aktuální režisér Matt Reeves rozcházejí v tom, kterým směrem by se sólovka Batmana měla vydat.

Warner Bros. mělo v plánu to, že by se sice ve filmu objevil nový mladší představitel Batmana, ale Ben Affleck by ho také ztvárnil v několika scénách, které by ukazovaly starší verzi Temného rytíře. Nicméně to se Mattu Reevesovi údajně nelíbilo. A to vůbec.

Reeves prý neměl zájem o to, aby jeho projekt měl něco společného s Affleckovým Batmanem, který byl součástí ne zrovna chválených DC filmů. Jednoduše má tvůrce zájem začít s čistým štítem.

Situace se nakonec vyvinula tak, že The Batman bude stoprocentním rebootem s největší pravděpodobností bez Bena Afflecka. 

Je ale na místě zmínit, že s touto informací přišel zdroj Revenge of the Fans, který často přináší důvěryhodné zprávy, ale párkrát dost "uklouzl". Je tak na místě brát to s určitou rezervou.

Datum premiéry The Batman se několikrát měnilo, aktuálně známo není.

Zdroj: Revenge of the Fans

The Batman

USA
Akční, Krimi, Drama
Info o filmu

Galerie: 8

The Batman: Režisér filmu v něm prý nechce Bena Afflecka | Fandíme filmu The Batman: Režisér filmu v něm prý nechce Bena Afflecka | Fandíme filmu The Batman: Režisér filmu v něm prý nechce Bena Afflecka | Fandíme filmu The Batman: Režisér filmu v něm prý nechce Bena Afflecka | Fandíme filmu The Batman: Režisér filmu v něm prý nechce Bena Afflecka | Fandíme filmu The Batman: Režisér filmu v něm prý nechce Bena Afflecka | Fandíme filmu The Batman: Režisér filmu v něm prý nechce Bena Afflecka | Fandíme filmu The Batman: Režisér filmu v něm prý nechce Bena Afflecka | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest