Netflix vás nechá vybrat, jak se bude vyvíjet děj

Netflix vás nechá vybrat, jak se bude vyvíjet děj | Fandíme filmu
Zatím to zkoušel na pořadech pro děti, teď si přijdou na své i dospělí.

V květnu jsme vás informovali o tom, že studio Fox by rádo do kin uvedlo filmy, kde diváci budou rozhodovat o tom, jak se bude vyvíjet děj filmu. Streamovací platfrormy něco takového zkoušejí už teď. HBO loni uvedlo Mosaic od Stevena Soderbergha. Na obrazovkách HBO šlo o běžnou minisérii, ale zároveň byla uvedená také aplikace, ve které diváci mohli ovlivňovat to, jak se děj bude dál vyvíjet. Netflix něco obdobného na svojí platformě už v minulosti zkoušel s dětskými pořady, jako je Puss in Book, ale tím to nekončí.

Do budoucna Netflix plánuje uvést sérii na motivy videohry Minecraft, opět zaměřenou na děti, ale možnost volby si vyzkoušejí i dospělí. Poprvé to bude letos, v rámci jedné epizody nové řady antologického seriálu Black Mirror (bude uvedena letos v prosinci). Počítá se s tím, že dospělí budou mít větší možnosti volby než děti a počítá se s tím, že Netflix bude technologii používat i v budoucnu, takže budeme zvědaví, jaké další filmy a seriály možnost volby doprovodí a jak tenhle element bude fungovat. V tuhle chvíli už by měla být možnost volby domluvena pro jeden další hraný seriál a v pokročilé fázi jednání je další projekt.

Něco víc o rozvětvených filmech (včetně toho, že ten vůbec první pochází z Československa) se dočtete ve starším článku.

Zdroj: Bloomberg

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest