Top Gun: Maverick: Scénář za chodu upraví Cruisův dvorní scenárista

Top Gun: Maverick: Scénář za chodu upraví Cruisův dvorní scenárista | Fandíme filmu
Tom Cruise nechce nechat nic náhodě, povolal do zbraně muže, který alespoň lehce upravil scénáře většiny jeho filmů z posledních let.

Jestliže má Tom Cruise momentálně nějakého oblíbeného tvůrce, kterému opravdu důvěřuje, bude to Christopher McQuarrie. Společně už natočili pěknou řádku pecek, ať už byl McQuarrie v úloze režiséra nebo scenáristy, včetně snímků jako Valkýra, Na hraně zítřka či Mission Impossible - Fallout. A teď bylo potvrzeno, že desátým společným počinem bude pokračování Top Gunu (Tom Gun: Maverick), neboť Cruise oslovil McQuarrieho, aby scénář malinko vybrousil. Nemělo by se snad jednat o nějaký výrazný přepis, avšak čert ví, jak velké zásahy nakonec přijdou. Vzhledem k tomu, že produkce byla údajně pozastavena, dost možná se McQuarrieho úpravy odrazí ve filmu víc, než bychom ještě před pár týdny čekali. Původní scénář mají na svědomí Peter Craig (12 Strong), Justin Marks (Counterpoint) a Eric Warren Singer (American Hustle), režíruje Joseph Kosinski (Nevědomí).

Cruise o filmu řekl, že bude plný velkých, rychlých strojů. Touha po rychlosti je zpátky a opět půjde o vzájemné soupeření, jako v prvním filmu. Drony pomalu začínají ovládat vojenské letectví a snímek se zaměří na soumrak letů bojových pilotů. Maverick je tentokrát jejich instruktorem. Dále hrají Miles Teller, Jennifer Connelly, Val Kilmer, Jon Hamm, Ed Harris a Glen Powell.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest