King of the Jungle: Drogy, sex a ruská ruleta

King of the Jungle: Drogy, sex a ruská ruleta | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Kdo si zahraje v sondě do života šíleného byznysmena Johna McAfeeho?

Že vám jméno John McAfee nic neříká? A co takhle McAfee Antivirus? To už vám trochu povědomé je? Amerického programátora a zakladatele světoznámé softwarové firmy proslavil mimo jiné článek, který o něm v roce 2012 vyšel v časopise Wired.

Novinář Joshua Davis v něm popisuje čas, který s McAfeem strávil v džungli v Belize, kde si excentrický milionář pořídil malý bungalov, odřízl se od světa a užíval si života plného drog, zbraní a sexu. Jeho maniakální povahu dokazuje příhoda, kdy měl před novinářem dokonce hrát ruskou ruletu sám se sebou. Belizská vláda ho tehdy začala podezírat z toho, že si buduje vlastní armádu a chystá se vstoupit na trh s drogami. Vše vyvrcholilo tím, že byl McAfee obviněn z vraždy svého souseda, kvůli čemuž musel nakonec Belize opustit.

Davisův článek nyní slouží jako předloha pro chystaný snímek King of the Jungle. Ve scénáři dvojice Scott Alexander a Larry Karaszewski (American Horror Story) novinář časopisu Wired přijímá nabídku sepsat s McAfeem rozhovor a odjíždí do Belize, kde je vtažen do světa plného šílenství, paranoie a pokřiveného vnímání reality. V připravované černé komedii si McAfeeho zahraje Michael Keaton (Birdman) a novináře, který se za ním vydá, Seth Rogen (The Disaster Artist: Úžasný propadák). Režie snímku se ujme duo Glenn Ficarra a John Requa (I Love You Phillip Morris).

Zdroje: Variety, Wired

Galerie: 3

King of the Jungle: Drogy, sex a ruská ruleta | Fandíme filmu King of the Jungle: Drogy, sex a ruská ruleta | Fandíme filmu King of the Jungle: Drogy, sex a ruská ruleta | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest