Stowaway: Anna Kendrick na palubě vesmírné lodi

Stowaway: Anna Kendrick na palubě vesmírné lodi | Fandíme filmu
Talentovaná herečka se poprvé vydá do vědecko-fantastických vod. Zahraje si člena posádky, která při cestě na Mars objeví na palubě černého pasažéra. 

Herecká filmografie sympatické Anny Kendrick se převážně skládá z romantických, komediálních nebo dramatických titulů. Ke sci-fi žánru si naplno vůbec nepřičichla, ale to se v budoucnu změní snímkem Stowaway, kde se herečka ocitne v prostředí paluby vesmírné lodi plující vstříc Marsu. Jakožto lékařský člen posádky, která krátce po startu objeví černého pasažéra, jako jediná nesouhlasí s rozhodnutím ponechat jej na palubě, protože to může vyústit v hrozné následky. Země je totiž daleko a zásoby se rapidně tenčí.

Sci-fi thriller natočí a napíše ještě spolu s Ryanem Morrisonem známý youtuber Joe Penna, který na svůj kanál nahrál pár krátkometrážních filmečků (ten poslední si můžete přehrát níže). Letos měl premiéru jeho první celovečerák, jímž bylo vychvalované drama Arctic s Madsem Mikkelsenem, který po havárii letadla zůstal uvězněn ve sněhové pustině.

Zdroj: THR

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest