Hawkeye: Samostatný projekt údajně stále v přípravě

Hawkeye: Samostatný projekt údajně stále v přípravě | Fandíme filmu
A Marvel údajně chystá jeden daleko větší projekt, než by byla sólovka Nicka Furyho.

Je tu další nepotvrzená zvěst od zákulisních špionů serveru MCU Cosmic. Téhle nenápadné webové stránce se už v minulosti povedlo vytáhnout z klobouku několik několik zákulisních informací, které se později potvrdily, díky čemuž získal fanouškovský blog určitou minimální míru důvěryhodnosti.

Nejnověji se MCU Cosmic vrací ke své starší zvěsti, podle které Marvel chystá sólový projekt s Hawkeyem. Podle nejnovějších nepotvrzených zpráv není zřejmé, zda půjde o film nebo o další minisérii pro novou Disneyho streamovací službu. Clint Barton (Jeremy Renner) by měl v chystaném projektu vycvičit mladšího nástupce, což je v komiksech obvykle Kate Bishop - mladá žena z vlivné rodiny, která po tom, co je v útlém věku přepadená v parku, začne tvrdě trénovat bojová umění, aby se už nikdy necítila jako oběť. V krizové situaci pomůže týmu Young Avengers a stává se superhrdinou.

Za zmínku stojí skutečnost, že do důvěryhodnosti MCU Cosmic se nedávno opřel šéfredaktor zavedeného filmového serveru Slashfilm. Konkrétně zpochybnil nedávné tvrzení MCU Cosmic, podle kterého Marvel chystá minisérii s Nickem Furym. Podle Slashfilmu to není pravda. Ano, nějaká další minisérie pro Disneyho službu se chystá, ale prý to je něco „většího a lepšího“. Samozřejmě, dokud se ke svojí budoucnosti nevyjádří přímo Marvel, nebo alespoň se svojí troškou do mlýna nepřispějí další zajeté filmové weby, jednoznačnější odpovědi mít nebudeme. Prozatím tedy jakékoliv informace s Hawkeyem či Furym berte s rezervou, ale můžete je vnímat jako jednu z potenciálních možností.

Zdroje: MCU Cosmic, Slashfilm

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest