Cold Pursuit: Pluhař Neeson mstí syna v traileru

Cold Pursuit: Pluhař Neeson mstí syna v traileru | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Podařilo se černé krimi komedii v amerických podmínkách vyměknout? Nebo bude pořád stejně temně zábavná?

Liam Neeson před několika lety tvrdil, že už v akčních thrillerech hrát nebude. Zatím se mu tohle předsevzetí splnit nepodařilo. Od odvážné proklamace už několik kousků podobného ražení stihl natočit a teď je tu trailer na další. Novinka se jmenuje Cold Pursuit (dříve Hard Powder) a je předělávkou norského snímku Boj sněžného pluhu s mafií. Zajímavostí je, že remake točí sám původní režisér Hans Petter Moland (a že hlavní hrdina už se nejmenuje Nils Dickman, ale Nels Coxman).

Teď se objevil první trailer, ve kterém se můžete podívat, jak americká verze příběhu zatím vyhlíží. V tuhle chvíli se zdá, jako by ve filmu ubylo severského cynismu a přibyl patos v podání Liama Neesona. Také se může zdát, že ubylo černého humoru, a že je novinka méně drsná, ale bavíme se samozřejmě o prvním traileru, takže těžko dělat nějaké konečné soudy. Tu a tam se do scén vkrádá skoro až coenovská stylizace, která nikdy není naškodu, tak uvidíme, zda předělávka dodá příběhu cokoliv nového.

Neeson hraje Nelse, poctivého řidiče sněžného pluhu, který byl v pompézním lyžařském městě v Coloradu oceněn titulem Občan roku. Jeho život se obrátí vzhůru nohama, když je jeho syn zavražděn místním mocným drogovým magnátem. Poháněný neutuchající touhou po pomstě a ozbrojený těžkotonážním strojem, se neobvyklý hrdina rozhodne zneškodnit drogový kartel a nezastaví se, dokud se nedostane až na samotný vrcholek pyramidy. Jeho trestní výprava rozpoutá válku mezi gangem amerických indiánů a Vikingem, vybíravým mafiánem, který nejí maso, nosí obleky od Toma Forda, řídí Teslu a vraždí lidi. Vše vyvrcholí masivním střetem, ze kterého nikdo nevyjde bez újmy.

Dále hrají Emmy Rossum, Tom Bateman, William Forsythe či Laura Dern Hans. Režíroval Petter Moland, scénář napsal Frank Baldwin. Datum české premiéry je naplánované 28. 3. 2019. Datum slovenské na 21. 2. 2019.

Galerie: 5

Cold Pursuit: Pluhař Neeson mstí syna v traileru | Fandíme filmu Cold Pursuit: Pluhař Neeson mstí syna v traileru | Fandíme filmu Cold Pursuit: Pluhař Neeson mstí syna v traileru | Fandíme filmu Cold Pursuit: Pluhař Neeson mstí syna v traileru | Fandíme filmu Cold Pursuit: Pluhař Neeson mstí syna v traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest