Bird Box: Sandra Bullock v mrazivém traileru

Bird Box: Sandra Bullock v mrazivém traileru | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Netflix vypustil první upoutávku k adaptaci post-apokalyptického románu.

O chystaném thrilleru se Sandrou Bullock v hlavní roli jsme vás informovali už v jednom z dřívějších článků, nyní se nám snímek představuje v prvním traileru. Jako předloha mu slouží stejnojmenná kniha Joshe Malermana z roku 2014. Hlavní postava Malorie (Bullock) se ocitá ve světě zmítaném tajemnou sérií incidentů označovaných jako „Problém“, při nichž se lidem zhmotňují jejich největší noční můry, což vede k nekontrolovatelné agresi a sebevraždám. Film by se měl podle všeho, stejně jako kniha, odehrávat v několika časových rovinách a měl by mapovat život Malorie od počátku těchto incidentů až po jejich post-apokalyptické vyústění.

Upoutávka samotná se může pyšnit poměrně slušnou atmosférou a hned několik mrazivými momenty. Zároveň dá vzpomenout na několik filmů z nedávné nebo vzdálenější minulosti - můžeme zde najít podobnosti například s Krasinského Tichým místem, Hillcoatovou Cestou či dokonce Shyamalanovým Stalo se. Nezbývá než doufat, že kvalitativně se Bird Box přiblíží spíše prvním dvěma zmíněným žánrovým bratříčkům.

Na režisérskou židli usedla Susanne Bier, dánská filmařka, mimo jiné držitelka Oscara za nejlepší zahraniční film 2011. O scénář se postaral Eric Heisserer, který má vedle několika hororů na svědomí scénář k výbornému sci-fi Příchozí. Ve filmu si kromě Bullock zahráli také John Malkovich (Po přečtení spalte), Sarah Paulson (12 let v řetězech), Rosa Salazar (Labyrint: Zkoušky ohněm) a Trevante Rhodes (Moonlight).

Bird Box bude na streamovací službě Netflix k dispozici od 21. 12.

Galerie: 3

Bird Box: Sandra Bullock v mrazivém traileru | Fandíme filmu Bird Box: Sandra Bullock v mrazivém traileru | Fandíme filmu Bird Box: Sandra Bullock v mrazivém traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest