Bohemian Rhapsody: Ohlasy chválí dokonalou přeměnu v Mercuryho

Bohemian Rhapsody: Ohlasy chválí dokonalou přeměnu v Mercuryho | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit dalších 6 obrázků
K tomu nový krátký film o filmu, který se soustředí právě na proměnu herců v postavy.

Zámořští novináři už viděli Bohemian Rhapsody, hudební životopis kapely Queen a Freddieho Mercuryho. Jaké jsou první ohlasy? Rozporuplné. Tu a tam snímek někdo chválí jako energickou pecku nabitou emocemi, která vás snadno strhne do víru hudby kapely. Pak je tu ale zhruba stejně silný zástup novinářů, kteří tvrdí, že je o úplně klasický biopic, který ničím nevyčnívá z řady...ba naopak, možná i dokonce trochu nudí. Tedy – přesněji řečeno ničím, až na výkon Ramiho Maleka. Ten chválí naprosto všichni. I když filmoví publicisté zatím směli o snímku jen krátce tweetovat, všichni si našli prostor na to, aby pochválili výkon představitele hlavní role. Poměrně často se objevuje také chvála scény z koncertu Live Aid, který byl jedním z vrcholů kariéry kapely.

Uvidíme, jestli se nakonec přikloníme k tomu či onomu pohledu na věc, premiéra v Česku i na Slovensku je naplánovaná už na 1. 11. Zatím se můžete podívat alespoň na nejnovější featurette, který se zaměřuje právě na proměnu herců v členy kapely.

Bohemian Rhapsody je dupající oslavou Queenů, jejich muziky a jejich výjimečného zpěváka Freddieho Mercuryho. Freddie se vymykal stereotypům a bořil konvence. Stal se jedním z nejmilovanějších umělců planety. Snímek sleduje raketový vzestup kapely, přes jejich ikonické písně a revoluční zvuk. Dosáhli nevídaného úspěchu, ale Freddie zcela nečekaně, obklopený temnými vlivy, opustil Queen, aby se mohl věnovat sólové kariéře. Bez spolupráce s Queen ohromě trpěl, ale podařilo se mu s ostatními členy dát znovu dohromady včas, aby stihli zahrát na koncertě Live Aid. Zatímco statečně čelil nedávné diagnóze AIDS, vedl Freddie kapelu k jednomu z nejlepších vystoupení v dějinách rockové hudby. Queeni tak stvrdili svůj odkaz, který dodnes inspiruje snílky, outsidery a hudební milovníky.

Zdroje: Slashfilm

Galerie: 7

Bohemian Rhapsody: Ohlasy chválí dokonalou přeměnu v Mercuryho | Fandíme filmu Bohemian Rhapsody: Ohlasy chválí dokonalou přeměnu v Mercuryho | Fandíme filmu Bohemian Rhapsody: Ohlasy chválí dokonalou přeměnu v Mercuryho | Fandíme filmu Bohemian Rhapsody: Ohlasy chválí dokonalou přeměnu v Mercuryho | Fandíme filmu Bohemian Rhapsody: Ohlasy chválí dokonalou přeměnu v Mercuryho | Fandíme filmu Bohemian Rhapsody: Ohlasy chválí dokonalou přeměnu v Mercuryho | Fandíme filmu Bohemian Rhapsody: Ohlasy chválí dokonalou přeměnu v Mercuryho | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest