Birds of Prey: Podrobnosti o jednotlivých postavách

Birds of Prey: Podrobnosti o jednotlivých postavách | Fandíme filmu
Údajně nás ve filmu čeká "velké cameo". Objeví se nějaká další výrazná osobnost z Gothamu?

Z dřívějška víme, že Mary Elizabeth Winstead si v Birds of Prey zahraje Huntress, Jurnee Smollett-Bell si zahraje Black Canary a Rosie Perez detektivku Renee Montoya. Představitelka Cassandry Cain se stále hledá, stejně jako představitel záporáka Black Mask. Do téhle role štáb údajně chce někoho typově podobného Ewanu McGregorovi. I když se nám pomalu rýsuje obsazení, zatím jsme nevěděli nic moc o postavách. To teď alespoň trochu napravuje zpráva serveru Revenge of the Fans.

Podle jeho informací je Black Canary ve filmu zpěvačka, která po nocích bojuje se zločinem. Huntress dřív pracovala jako zabijačka pro Black Maska, ale když zjistila, že jí zabil rodinu, tak se jej snaží dostat. Harley Quinn (Margot Robbie) se snaží pohnout kupředu, potom, co se rozešla s Jokerem. Ten bude ve snímku zmíněný, ale ukázat by se neměl. Renee Montoya je policistka, která je na stopě Huntress a Black Canary, protože za sebou obě nechávají značné množství mrtvol. Black Mask unese malou Cassandru Cain, aby zneužil její schopnosti pro svoje účely a dámy z nějakého důvodu začnou táhnout za jeden provaz a pokusí se Cassandru dostat do bezpečí.

Ve filmu se také má objevit jedno "velké cameo". Fanoušci samozřejmě spekulují o tom, zda to bude Batman, nicméně ten se podle dostupných informací v Gothamu dva roky neukázal.

V hlavní roli se vrací Margot Robbie jako Harley Quinn, režíruje Cathy Yan, scénář napsal Christina Hodson. Robbie produkuje. Skupina nesourodých žen (Harley Quinn, Huntress, Black Cannary, Rene Montoya ) by se ve snímku měla dát dohromady proto, aby se pokusila zachránit život malé Cassandře. Ta se dostala do hledáčku kriminálního bosse, pravděpodoboně komiksového padoucha Black Mask, který by měl být hlavním záporákem filmu. Datum premiéry je stanoveno na 7. 2. 2020.

Zdroje: Revenge of the Fans, Justin Kroll, The Wrap, Daniel R

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest