Rychle a zběsile 6: Poslední přípravy před natáčením

Rychle a zběsile 6: Poslední přípravy před natáčením | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 11 obrázků
Dlouho odkládaná první klapka je konečně tady. Co je nového? Na jaké staré i nové postavy se můžeme těšit?

Podle posledních zvěstí se šestý díl rychlé a zběsilé série měl začít natáčet zkraje července, ale nakonec první klapka padla až dnes. Právě proto se dozvídáme celou řadu podrobností o obsazení snímku.

Pokud jste slyšeli, že by se ve filmu měl objevit Will Smith, tak to je kachna, Will se pouze čistě náhodou objevil na společné fotografii s Vinem Dieselem, Paulem Walkerem a Tyresem Gibsonem. Naopak již dříve potvrzená byla účast Michelle Rodriguez, jejíž postava „vstane z mrtvých“ a teď jsme se dozvěděli, že se tak stalo čistě na popud fanoušků, kteří si její návrat vyprosili. Něco málo nového jsme se dozvěděli také o obsazení zápasnice Giny Carano. Ta by měla být na place až do listopadu, z čehož se dá usuzovat, že její role bude poměrně výrazná.

Natáčení jako takové by mělo trvat od srpna do prosince a kromě již dříve potvrzeného Londýna (a hovořilo se také o Kanárských ostrovech) by měl snímek údajně zavítat také do Moskvy, Japonska a na Blízký východ.

Ale zpátky k obsazení. Kromě Michelle Rodriguez, Tyrese Gibsona, Paula Walkera, Vina Diesla, Dwaynea Johnsona a Jordany Brewster by se měli vrátit také Don Omar (Santos) a Tego Calderon (Tego). Omarova účast je prakticky jistá, dokonce mám pocit, že ho na jedné z fotek z natáčení vidím (viz galerie – otočená postava s rozčísnutými copánky), ale Calderon se nechal slyšet, že si účastí ještě není jistý, protože se mu nelíbilo, jakou z jeho postavy tvůrci v minulém díle udělali prostoduchou karikaturu.

No a konečně tu máme ještě tři nováčky. Joey Ansah (Bourneovo ultimátum, Sněhurka a lovec) si zahraje člena nepřátelského týmu. Do toho s největší pravděpodobností bude patřit i Joe Taslim (The Raid), jenž si zahraje vedlejšího záporáka zvaného Jah – chladnokrevného zabijáka, který potrápí hrdiny pomocí bojových umění a parkouru. A těšit se můžeme i na modelku Claru Paget, jež si zahraje vedlejší roli „akční pistolnice“.

To je ohledně obsazení vše, na závěr tu máme ještě zajímavý drb o tom, že ve filmu uvidíme na náměstí Piccadilly explodovat „ropný tanker“. Pokud tím není myšlena obyčejná cisterna, tak to bude slušný úlet, protože z Piccadilly to není k řece zrovna blízko... V galerii najedete nejnovější fotky, jedná převážně o snímky aut, jež můžeme ve filmu čekat a momentky hvězd, které se slétají do Londýna. 

Zdroje: Justin Lin Twitter, Indie London, Alvins World, Bentwatersparks, Instagram, VinXperience, MMA, El Nuevo Diario, Alounder, Crave Online, Indie Wire, Paul Walker Twitter, Daily Mail, Auto Bild, MB World, Tyrese Gibson Twitter, Collider

Galerie: 12

Rychle a zběsile 6: Poslední přípravy před natáčením | Fandíme filmu Rychle a zběsile 6: Poslední přípravy před natáčením | Fandíme filmu Rychle a zběsile 6: Poslední přípravy před natáčením | Fandíme filmu Rychle a zběsile 6: Poslední přípravy před natáčením | Fandíme filmu Rychle a zběsile 6: Poslední přípravy před natáčením | Fandíme filmu Rychle a zběsile 6: Poslední přípravy před natáčením | Fandíme filmu Rychle a zběsile 6: Poslední přípravy před natáčením | Fandíme filmu Rychle a zběsile 6: Poslední přípravy před natáčením | Fandíme filmu Rychle a zběsile 6: Poslední přípravy před natáčením | Fandíme filmu Rychle a zběsile 6: Poslední přípravy před natáčením | Fandíme filmu Rychle a zběsile 6: Poslední přípravy před natáčením | Fandíme filmu Rychle a zběsile 6: Poslední přípravy před natáčením | Fandíme filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest