Rychle a zběsile 6: Kdy se začne natáčet?

Rychle a zběsile 6: Kdy se začne natáčet? | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Natáčení Rychle a zběsile 6 se konečně blíží. Kam se hrdinové vedle Británie také podívají? Plus podrobnosti o příběhu.

O natáčení Rychle a zběsile 6 už se dlouho mluví. Víme, že je potřeba stihnout premiéru 24. května příštího roku, v posledních týdnech se dolaďuje obsazení, ale kdy padne první klapka, jsme doposud nevěděli. Teď je snad konečně jasno. Natáčení začne zkraje července, dost možná sedmého. Informoval nás o tom Tyrese Gibson na svém twitteru (první zpráva, druhá zpráva), který tak definitivně potvrdil svou účast.

Natáčení by mělo trvat pět měsíců a kromě Anglie se podle španělských zpravodajů štáb podívá také na Kanárské ostrovy, kde vedoucí výpravy Leslie Tomkins momentálně vybírá lokace. Štáb by se na ostrovech chtěl zdržet zhruba pět týdnů, na přelomu července a srpna. A aby novinek z románských zdrojů nebylo málo, přidáváme ještě informace o příběhu, které překládáme dokonce z portugalštiny! (Berte je tedy s notnou rezervou, protože server Comunica Filmes má jen těžko ověřitelnou kredibilitu).

Podle zdroje by šestka měla být přímým pokračováním pětky, ve kterém Toretto (Vin Diesel) zjišťuje, že Letty (Michelle Rodriguez) je naživu a řídí v Evropě pašování ilegálních imigrantů. Proto se Toretto setkává s O 'Connerem (Paul Walker) a dalšími přáteli, aby se společně vypravili do Evropy, Letty našli ji dřív, než ji vypátrá policie. Dřívější informace hovořily o tom, že bychom v šestce měli sledovat jak Torettova parta v Evropě soupeří s konkurenční zlodějskou skupinou o stejnou kořist. Na úplný závěr pro vás máme ještě „první fotku z natáčení“. Jistá Kelsie Falk zveřejnila na svém Instagramu fotku (viz galerie), u které naznačuje, že na ní vidíme jejího tatínka, jak připravuje auto pro natáčení Rychle a zběsile 6. Pokud nekecá, pak by se snad mělo jednat o automobil Lucra LC470. Krasavec, že? (opět viz galerie)

Další zdroje: Diario De Avisos, Tumba Abierta

Galerie: 2

Rychle a zběsile 6: Kdy se začne natáčet? | Fandíme filmu Rychle a zběsile 6: Kdy se začne natáčet? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest