Avengers 4: Kdo všechno se účastní dotáček

Avengers 4: Kdo všechno se účastní dotáček | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Další dva herci se připojili k dotáčkám Avengers 4. Kdo všechno už je na palubě?

Dotáčky Avengers 4 pokračují a fotky ze sociálních sítí potvrzují účast dalších osobnosti. Připojují se Gwyneth Paltrow, která ve filmu hraje Pepper Potts a především Robert Downey Jr. alias Tony Stark. Karen Gillan potom zveřejnila další fotky z maskérny, kde se připravuje na další scény v roli Nebuly. V ruce má odlitek hlavy Pom Klementieff a děkuje jí za to, že jí dělá společnost. Nejspíš jde pouze o žertík, ale kdo ví, třeba už je Pom také někde poblíž.

Takže kdo všechno je zatím pro dotáčky potvrzený? Robert Downey Jr. (Tony Stark), Chris Evans (Captain America), Mark Ruffalo (Hulk), Scarlett Johansson (Black Widow), Jeremy Renner (Hawkeye), Paul Rudd (Ant-Man), Gwyneth Paltrow (Pepper Potts) a Karen Gillan (Nebula). Ti všichni jsou jednoznační.

Pak je tu teoretická možnost, že točí Pom Klementieff a Karen Gillan nedávno také vzkazovala, že má „nevyřízené účty s Thanosem“, takže kdo ví, třeba tím naznačovala návrat Joshe Brolina. Dave Bautista sám potvrdil, že jej čekají ještě pár dní natáčení, u něj bychom však možná dali malý otazníček, bůh ví, jak to nakonec se Strážci a Bautistou bude, po tom, co byli Guardians of The Galaxy vol.3 odloženi a Bautista začal veřejně vystupovat proti Disneymu.

Neoficiální zpráva tvrdí, že se dotáček účastní John Slattery, představitel Howarda Starka. Starší neoficiální zpráva také uváděla, že se štáb vrátí na lokaci, kde se točí scény z Wakandy, dotáček by se tudíž mohl účastnit někdo z tamějších postav. Posledním potenciálním podezřelým je Sean Gunn. Ten nedávno sdílel fotografii s Georgie. Možná je to náhoda, ale možná je Sean zpátky v Atlantě. Připomínáme, že Sean dubluje na scéně Rocket Racoona, před tím, než jej trikaři v postprodukci nahradí digitální postavičkou.

Vypadá to tedy, že Mark Ruffalo nepřeháněl, když uvedl, že dotáčky Avengers 4 budou opravdu rozsáhlé a štáb při nich natočí značné množství dosud vůbec nerealizovaných scén – nejedná se o takové ty běžné, krátké dotáčky, během kterých filmaři pouze doladí několik málo nesrovnalostí, kterých si všimli ve střižně. Nicméně, rozhodně se ničeho nebojte, rozsáhlé dotáčky byly v plánu už od začátku, během první části natáčení Marvel potřeboval především natočit všechen materiál nezbytný pro dokončení Infinity War. Do premiéry Avengers 4 zbývá stále dostatek času.

V galerii na vás krom Karen Gillan čekají Robert Downey Jr., Gwyneth Platrow, Sean Gunn a Chris Evans.

Zdroje: Gwyneth Paltrow I, II, Robert Downey Jr., Karen Gillan, Chris Evans, Sean Gunn,

Avengers: Endgame

03.05.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 8

Avengers 4: Kdo všechno se účastní dotáček | Fandíme filmu Avengers 4: Kdo všechno se účastní dotáček | Fandíme filmu Avengers 4: Kdo všechno se účastní dotáček | Fandíme filmu Avengers 4: Kdo všechno se účastní dotáček | Fandíme filmu Avengers 4: Kdo všechno se účastní dotáček | Fandíme filmu Avengers 4: Kdo všechno se účastní dotáček | Fandíme filmu Avengers 4: Kdo všechno se účastní dotáček | Fandíme filmu Avengers 4: Kdo všechno se účastní dotáček | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest