Řbitov zviřátek: První fotky z nového hororu podle Kinga

Řbitov zviřátek: První fotky z nového hororu podle Kinga | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Také nová adaptace Stephena Kinga sází na staromileckou vizáž, podobně jako loňské To.

Jsou tu první fotky ze Řbitova zviřátek, další adaptace románu Stephena Kinga. Jak můžete vidět v galerii, novinka po vizuální stránce trochu připomíná To, loňský hororový hit, který pomáhal nakopnout zvýšený zájem o dílo Stephena Kinga, který momentálně zažíváme. Opět můžeme vidět sytou barevnou paletu, husté lesy, staré domy a vůbec staromilskou atmosféru, která svírá Maine, stát na samém severovýchodě USA, kam King zasadil velkou část svých příběhů.

O Řbitovu zviřátek tvrdí, že chvíli zvažoval, že jej vůbec nevydá, protože mu připadal až příliš děsivý. Nakonec samozřejmě vydal, z románu se stal hit a teď se dočkáváme už druhého filmového zpracování. Klíčovým motivem příběhu je vyrovnání se smrtí. Děti se se smrtí často poprvé setkávají právě v momentě, kdy dožije domácí mazlíček, proto má hřbitov domácích zvířátek v příběhu klíčový symbolický význam.

U děsivosti starého pohřebiště však samozřejmě nezůstane. V Kingově románu nesmí chybět cosi nadpřirozeného, a tak brzy vyjde najevo, že co se pohřbí na starém indiánském pohřebišti v lesích, dlouho mrtvé nezůstane. Když malé Ellie (Jeté Laurence) zemře její kocourek, starému sousedovi Judovi (John Ligthgow) se Ellie zželí a prozradí jejímu otci Lousiovi (Jason Clarke) tajemství starého hřbitova. Louis je jako lékař na odvracení smrti zaměřený, a tak brzy začne být pohřebištěm zcela posedlý. Rodině to přinese jen a jen další potíže...

Řbitov zviřátek, který vychází z jednoho ze stěžejních románů Stephena Kinga, pojednává o doktoru Louisi Creedovi (Jason Clarke), který se přestěhuje s manželkou Rachel (Amy Seimetz) a svými dvěma dětmi na venkov ve státě Maine. V hlubokých lesích poblíž svého nového domu najdou ukryté mysteriózní pohřebiště. Rodinu postihne tragédie a v ten moment se Louis obrací na neobvyklého souseda, Juda Crandalla (Jonathan Lithgow), čímž odstartuje nebezpečný sled událostí, které osvobodí nepředstavitelné zlo, které bude mít strašlivé důsledky. Scénář adaptoval Jeff Buhler, režírují Dennis Widmyer a Kevin Kölsch. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 11. 4. 2019.

Zdroj: EW

Galerie: 7

Řbitov zviřátek: První fotky z nového hororu podle Kinga | Fandíme filmu Řbitov zviřátek: První fotky z nového hororu podle Kinga | Fandíme filmu Řbitov zviřátek: První fotky z nového hororu podle Kinga | Fandíme filmu Řbitov zviřátek: První fotky z nového hororu podle Kinga | Fandíme filmu Řbitov zviřátek: První fotky z nového hororu podle Kinga | Fandíme filmu Řbitov zviřátek: První fotky z nového hororu podle Kinga | Fandíme filmu Řbitov zviřátek: První fotky z nového hororu podle Kinga | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest