Antlers: Hororový thriller z produkční dílny Guillerma del Tora

Antlers: Hororový thriller z produkční dílny Guillerma del Tora | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Foxové a režisér Tváře vody konečně rozjíždějí slibovanou spolupráci.

Už nějakou dobu víme, že Foxové s Guillermem del Torem podepsali obecnou smlouvu o spolupráci, podle které bude rodilý Mexičan pro Searchlight psát, produkovat a popřípadě i režírovat další filmy. Prvním produktem této spolupráce bude hororový thriller Antlers, který pod produkčním dohledem del Tora právě natáčí Scott Cooper, chlapík zodpovědný za parádní hudební drama Crazy Heart či nedoceněné westernové dobrodružství Hostiles. Točí se dle scénáře dvojice Antosca & Henry Chaisson, přičemž Cooper si jej upravil k obrazu svému, když inspirací mu byly klasiky typu Halloween, Vymítač ďábla či Stalker. Příběh se má odehrávat v malém oregonském městečku a v centru dění bude učitelka a její bratr, místní šerif. Těmhle dvěma zkříží cestu mladý student, jenž skrývá nebezpečné tajemství. Učitelku si střihne sympatická Keri Russell, jejího bratra Jesse Plemons a mladíka Jeremy T. Thomas.

Pakliže jste neviděli zatím poslední režijní počin Scotta Coopera nazvaný Hostiles (Nepřátelé), v němž září bok po boku Christian Bale a Wes Studi, určitě to brzy napravte.

Zdroj: Collider

Galerie: 2

Antlers: Hororový thriller z produkční dílny Guillerma del Tora | Fandíme filmu Antlers: Hororový thriller z produkční dílny Guillerma del Tora | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest