Mizerové 3 se znovu blíží do kin. Tentokrát doopravdy

Mizerové 3 se znovu blíží do kin. Tentokrát doopravdy | Fandíme filmu
Sony
Zobrazit další 2 obrázky
Zazní konečně znovu památné "Bad Boys for Life"?

Hollywoodský zpravodaj Variety informuje, že třetí Mizerové jsou hodně blízko tomu, aby dostali od studia Sony zelenou. Producenti schválili novou verzi scénáře a začátkem roku 2019 se má začít točit, aby snímek o rok později (v lednu 2020) mohl mít premiéru. Will Smith je údajně na palubě a čeká se na to, až se dohodnou podmínky s Martinem Lawrencem. Pokud bych chtěl být cynický, tak řeknu, že tohle musí být jen formalita, protože poslední dobrou roli měl v roce 2003 – v Mizerech II. Magazín Omega Underground už letos v létě tvrdil, že Smith na projekt bude mít čas díky tomu, že se Suicide Squad 2 odsunula na neurčito.

To zní pro fanoušky série možná jako dobrá zpráva, na druhou stranu pamatujte, že tenhle projekt už se měl realizovat několikrát, dokonce i měl datum premiéry a stejně nakonec všechno pokaždé krachlo. Takže doufejme, ale opatrně.

Naposledy se mluvilo o tom, že snímek mají točit dva málo známí režiséři z Belgie, Adil El Arbi a Bilall Fallah (Black). Poslední verzi scénáře psal Chris Bremner.

Zdroje: Variety, Omega Undergrdound

Galerie: 3

Mizerové 3 se znovu blíží do kin. Tentokrát doopravdy | Fandíme filmu Mizerové 3 se znovu blíží do kin. Tentokrát doopravdy | Fandíme filmu Mizerové 3 se znovu blíží do kin. Tentokrát doopravdy | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest