Mizerové 3 nebudou žádné předávání pochodně

Mizerové 3 nebudou žádné předávání pochodně | Fandíme filmu
Mizerové jsou jen jedni a máme čekat nejlepší díl série. Aneb režisér mluví o chystaných Bad Boys for Life.

Nostalgie pohyblivým obrázkům vládne, a tak se řada značek po letech vrací. Někdy jako stoprocentní remaky, jindy jako různé poloviční restarty, kdy se třeba původní představitelé objeví, ale předávají pochodeň někomu dalšímu. Tohle rozhodně nebude případ Mizerů 3 (Bad Boys for Life)!

Režisér Joe Carnahan jednoznačně řekl, že Mizerové, to jsou prostě Will Smith a Martin Lawrence. Nahradit je nejde a kdyby se o to někdo pokoušel, Carnahan by se na takovém projektu podílet nechtěl. Příběh filmu je podle něj tajemný, ale k podělání zábavný a přesně pasuje k tomu, kde jsou obě postavy dnes. Film bude moderním pohledem na oba dva hrdiny, jejich soudobou reflexí. Je to příběh o tom, když už „Bad Boys“ dávno nejsou boys (chlapci).

Režisér taky připomíná, že když zrovna nemáte v rukávu Toy Story 3, nebývají třetí části sérií zrovna nejlepší. Tohle prý nebude ten případ a Mizerové 3 budou z celé série nejlepší. To jsou samozřejmě silná slova, takže jestli vyjdou, klobouk dolů! A proč jsme na trojku tak dlouho čekali a ještě si počkáme? Protože jsou jednotliví zúčastnění (především Smith) zaneprázdnění, a protože Carnahan odmítal točit, dokud scénář nebude perfektní a to chce čas.

Zdroje: io9, Coming Soon

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest