Machete Kills: První synopsi si Rodriguez celou vymyslel

Machete Kills: První synopsi si Rodriguez celou vymyslel | Fandíme filmu
Robert Rodriguez se v Cannes rozpovídal o pokračování Sin City a Macheteho.

Nedávno jsme vás informovali o tom, že se Machete ve druhém díle stane vládním agentem Spojených států a vyrazí zlikvidovat šíleného vůdce drogového kartelu, který se snaží ohrozit svět pomocí zbraně na oběžné dráze. Teď Rodriguez v Cannes novinářům prozradil, že tuhle synopsi si produkce vycucala z prstu, aby si pohrála s novináři. Pravda je prý pouze to, že Macheteho najme prezident, a že ve filmu máme čekat cosi vesmírného.

Jinak Rodriguez prozradil, že film bude mnohonásobně přehnanější než jednička, že to bude tak trochu Bondovka, a že z Mela Gibsona udělá zlouna tak strašně zkaženého, až nás to šokuje. Když už mu prý diváci jeho nepřijatelné chování nemohou odpustit, tak ať je prý jeho momentální špatná pověst alespoň k něčemu dobrá.  Danny Trejo pak nezávisle na Rodriguezovi prozradil, že kromě hromady již obsazených dam, se v Machetovi 2 můžeme těšit ještě na Zoe Saldanu!

Trejo zároveň zavtipkoval, že doufá, že mu Rodriguez šoupne i nějakou roli v Sin City 2, které Rodriguez začne točit hned, jak dokončí Machetu 2 (ano, Rodriguez se definitivně rozhodl, že celý film opravdu natočí on sám). Přičemž o Sin City 2 jsme se nově dozvěděli prozatím pouze to, že by tentokrát měl být obraz ještě mnohem, mnohem stylizovanější, než v prvním díle. Tenkrát se prý Rodriguez ještě bál, pořádně obraz připodobnit komiksu, aby diváky příliš nezaskočil, ale teď už to bude to pravé ořechové. Kdo by mohl hrát hlavní roli Dámy, pro kterou se zabíjí Rodriguez sice neprozradil, ale pochlubil se, že jedná s několika hvězdami největšího kalibru, tak snad nekecá, jako v případě první synopse k Machetovi 2.

Zdroje: Moviehole, Empire, IndieWire

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest