Smrt na Nilu: Hercula Poirota má doplnit Wonder Woman

Smrt na Nilu: Hercula Poirota má doplnit Wonder Woman | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Na Belgičana s obzvláště vyvinutým knírem a šedou kůrou mozkovou čeká další exotické vyšetřování.

Na úspěšnou adaptaci Agathy Christie, Vraždu v Orient Expresu, naváže další exotický případ Hercula Poirota, Smrt na Nilu. Dosud bylo zřejmé, že se jako režisér vrátí Kenneth Branagh, který si také znovu zahraje ústředního detektiva. Datum premiéry je stanovené na 20.12. 2019. Teď snímek začíná nabírat obsazení, když si produkce vyhlédla do role Linnet Doyle Gal Gadot. Jednání prozatím nejsou uzavřená, nicméně je pochopitelné, že po osobnostmi napěchovaném Expresu se pro plavbu na parníku Karnak produkce pokusí najít podobně výrazné obsazení.

V románové předloze Linnet Doyle osloví Poirota s nezvyklou prosbou. Chce, aby ji zbavil její přítelkyně Jacqueline de Bellfort. Linnet se provdala za Jacquelina snoubence Simona Doylea, což jí dávná kamarádka nedokáže odpustit a neustále ji pronásleduje. Linnet doufá, že Poirot Jacqueline nějak zastraší. Ten se jí pokusí domluvit, ale bezúspěšně. Všichni čtyři spolu skončí na parníku, který se plaví po Nilu, kde Simonovi a jeho ženě začne jít o život. Poirot samozřejmě neotálí a začíná vyšetřovat.

Zdroje: THR

Galerie: 3

Smrt na Nilu: Hercula Poirota má doplnit Wonder Woman | Fandíme filmu Smrt na Nilu: Hercula Poirota má doplnit Wonder Woman | Fandíme filmu Smrt na Nilu: Hercula Poirota má doplnit Wonder Woman | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest