Všichni X-Meni se jednoznačně přesunou pod kontrolu Marvelu

Všichni X-Meni se jednoznačně přesunou pod kontrolu Marvelu | Fandíme filmu
Pokud někdo doufal, že alespoň třeba Deadpool mohl fungovat nezávisle na Marvelu, tak šéf Disneyho ubezpečuje, že pod Marvel půjde úplně všechno.

Vrchní šéf celého Disneyho korporátu, Bob Iger, poskytl rozhovor Hollywood Reporteru. Řeč přišla na řadu aktuálních témat a jedním z nich byla také budoucnost X-Menů po tom, co Disney koupil konkurenční Fox, který x-menovské filmy dosud vyráběl.

Redaktor se zeptal, zda Marvel pohltí X-Meny a jestli Kevin Feige bude dohlížet na všechny komiksové filmy. Na to Iger řekl, že je logiký způsob, jak se situací naložit. Nechtěl o problematice mluvit příliš dopodrobna, aby dosavadnímu vedení Foxu nevzkazoval něco přes média, ale zároveň dodal, že to lidem z Foxu vlastně musí být jasné. Podle Igera je jedině logické, aby Marvel měl jedno řídící centrum. Neměli by tu být dva paralelní Marvely. Dále se reportér zeptal, zda se Deadpool může stát Avengerem. Na to Iger řekl, že Kevin Feige má spoustu nápadů. Tím nechce říct, že tohle je jeden z nich, ale kdo ví, co se nakonec stane.

Pokud jsme tedy někdy mohli spekulovat o tom, jestli náhodou Disney nenechá žít některé X-Meny (třeba Deadpoola) bez dozoru Marvelu, tak v současnosti tomu nic nenasvědčuje. Následně je otázkou, zda Feige nechá přežít cokoliv z dosavadní x-menovské kontinuity (třeba právě toho Deadpoola), nebo cokoliv pod hlavičkou Marvelu musí být automaticky restartováno. Marvelovky určené dospělým divákům nezní sice příliš pravděpodobně, ale necháme se překvapit a uvidíme, jak to celé nakonec dopadne.

Odkoupení Foxu Disneym v tuhle chvíli prochází úřednickou kontrolou, a pokud všechno dopadne dle očekávání, tak bychom se někdy po premiéře Avengers 4 mohli dozvědět, jaké bude mít Marvel s X-Meny plány.

Zdroj: THR

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest