Loki či Scarlet Witch: Místo vlastního filmu dostanou minisérii

Loki či Scarlet Witch: Místo vlastního filmu dostanou minisérii | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Odhalil Marvel osud hrdinů v Avengers 4?

Včerejšek byl ve znamení nového traileru pro Captain Marvel, dnes studio Marvel pokračuje v krasojízdě. Zpravodaj Variety odhalil, že studio vezme několik postav, které dosud nedostaly vlastní celovečerní film a připraví s těmi postavami minisérie. Ty by měly mít vždy zhruba 6 až 8 dílů a počítá se s rozpočtem, který by se měl blížit celovečerním filmům. Postavy ztvární stejní herci jako ve filmech a nad minisériemi nebude dohlížet televizní část Marvelu, ale ta filmová a přímo Kevin Feige.

Už v minulosti vznikla řada marvelovských seriálů, které se sice oficiálně odehrávají v Marvel Cinematic Universe, ale při bližším prozkoumání ta provázanost vždycky byla jen minimální, a to i v seriálech Agents of S.H.I.E.L.D. a Agent Carter, kde vystupovaly vedlejší postavy z filmů.

Tentokrát se ale nebavíme o postavičkách, jako je agent Coulson, ale o skutečně výrazných charakterech. Mimo jiných bychom se měli dočkat také minisérie Lokiho a minisérie Scarlet Witch. Přičemž se počítá s tím, že postavy budou hrát Tom Hiddleston a Elizabeth Olsen. Což jsou skutečně postavy, které by vlastním celovečerním filmem asi nepřilákaly do kina tolik diváků, jako Black Panther či Doctor Strange, ale jinde pořád můžou udělat pěknou službu.

Tím „jinde“ je v tomhle případě Disneyho chystaná streamovací služba (alias „Disneyho vlastní Netflix“), která se snaží připravit co nejvíc exkluzivního materiálu, jako jsou celovečerní filmy (hraná verze Lady a Trampa) nebo třeba první hraný seriál ze světa Star Wars. Chystaný projekt Marvelu by však měl být ze všech připravovaných programů nejambicióznější.

Marvel tak nasytí Disneyho službu, potěší svoje fanoušky, ale potenciálně také svoje herce, kteří dosud mohli mít pocit, že ve filmech nedostávají v rámci širokého obsazení dost prostoru zazářit. Otázkou tak zůstává jen to, jakým způsobem budou minisérie na celovečerní filmy navázané. Zda budou pevně patřit do kontinuity, anebo půjde o nějakou paralelní realitu nebo něco podobného. Za zmínku určitě stojí také to, že Loki je v tuhle chvíli zdánlivě mrtvý. Wanda Maximoff (Scarlet Witch) zmizela po lusknutí Thanosových prstů a předpokládáme, že všechny postavy, které se takto rozpadly na prach, se znovu vrátí. Avšak Lokimu Thanos zlomil vaz. Podařilo se opět bohovi klamu svou smrt pouze předstírat? Bude oživen? Anebo bude série zasazena někam do minulosti?

To jsou všechno otázky, na které zatím odpověď neznáme, ale s chutí si na ni počkáme.

Zdroj: Variety

Galerie: 2

Loki či Scarlet Witch: Místo vlastního filmu dostanou minisérii | Fandíme filmu Loki či Scarlet Witch: Místo vlastního filmu dostanou minisérii | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest