Rudá Sonja: Bryan Singer našel svůj další projekt

Rudá Sonja: Bryan Singer našel svůj další projekt | Fandíme filmu
Conanovská bojovnice se chystá na další vlastní celovečerák.

Režisér Bryan Singer za sebou nemá jednoduché období. Loni na podzim byl propuštěný od natáčení snímku Bohemian Rhapsody. Oficiálně proto, že přestal bez dovolení chodit do práce (Singer tvrdí, že důvodem byl nemocný rodič, ke kterému mu studio nedovolilo přispěchat), a už předtím chodil do práce pozdě a špatně vycházel s herci. Režiséra také přestala zastupovat talentová agentura WME a čelil obviněním ze zneužívání chlapců.

Teď by se mohl vrátit do první režisérské ligy. Studio Millenium se s ním snaží domluvit na režii snímku Rudá Sonja, přičemž dle zákulisních informací režisérovy dosavadní kontroverze neřeší (vnímá je jako nepodložené) a nabídlo mu vysoký plat. Zrychlené přípravy filmu jsou motivované úspěchem, který studio vidělo u Wonder Woman. Scénář píše Ashley Edward Miller, který psal pro prvního Thora, X-Meny: První třídu nebo seriál Terminátor: Příběh Sáry Connorové. Millenium je mimo Expendables známé také tím, že se v minulosti pokoušelo (spolu s Jasonem Momoou) zrestartovat už přímo Conana (to velký úspěch nemělo).

Rudá Sonja je mistrná šermířka a bojovnice, která má rozsáhlé zkušenosti v boji s nadpřirozenem. Prapůvodní inspirací pro Rudou Sonju je vedlejší postava z povídky Roberta E. Howarda, autora Conana. Novou verzi postavy představilo nakladatelství Marvel v 70. letech minulého století právě v Conanových komiksech. Následně dostala vlastní sérii a v roce 2005 další, když Sonju převzalo nakladatelství Dynamite. Znát můžete filmovou verzi z roku 1985, kde si Sonju po boku Conana (Arnold Schwarzenegger) zahrála Brigitte Nielsen. Následně se postava objevila v seriálu Conan z roku 1997 a další hraný film se chystá od roku 2010.

Zdroje: THR, Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest