Husí kůže 2: Pokračování, které má s prvním filmem málo společného

Husí kůže 2: Pokračování, které má s prvním filmem málo společného | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 10 obrázků
Nevrátí se Jack Black ani nikdo z původních herců. Jádro však zůstává stále stejné. Koukněte na trailer, seznamte se.

V roce 2015 byl v kinech uvedený hororový snímek pro mládež Husí kůže. Tenkrát to možná nebyl žádný zásadní zářez do dějin kinematografie, ale jako příjemné dobrodružství pro mládež film fungoval dobře. V pokladnách to také nebyla žádná hitparáda, ale stačilo to na to, aby v Sony přemýšleli o pokračování. To prošlo dlouhým vývojem a nakonec nezůstal kámen na kameni.

Původní režisér Rob Letterman odešel točit Detektiva Pikachu a nahradil jej Ari Sandel (The Duff). Scenáristické povinnosti převzal Rob Lieber (Králíček Petr). A k velkému veletoči došlo také před kamerou. Původně se počítalo s návratem Jacka Blacka v roli R.L. Stinea, autora nebezpečných hororových knížek, které ožívají. Projekt se ale vyvíjel, několikrát měnil název a vlastní příběh. Nakonec se pokračování jmenuje Husí kůže 2: Ukradený Halloween (Goosebumps 2: Haunted Halloween), Blacka místo v Husí kůži uvidíme v Čarodějových hodinách a změnil se i zbytek obsazení.

Z původních postav se nevrátí vůbec nikdo. Události prvního filmu se staly, vše se stále točí kolem strašidelné knížky s kouzelnou mocí, ale jsme na jiném místě, s jinými hrdiny. Z prvního filmu se vrací pouze zlá břichomluvecká loutka Slappy, kterou však tentokrát nedabuje Jack Black, ale Avery Lee Jones, který v prvním filmu loutku pouze vedl, teď tedy k pohybům připojil i hlas.

Děj je zasazený do malého městečka Wardenclyffe, kde během halloweenské noci kluci Sonny (Jeremy Ray Taylor) a Sam (Caleel Harris) najdou v opuštěném domě (ve kterém kdysi bydlel Stine) rukopis nadepsaný „Strašidelný Halloween“. Když knihu otevřou, vypustí na svět Slappyho, který s pomocí svých příšerných přátel plánuje rozpoutat halloweenskou apokalypsu. Sonny, Sam a Sonnyho sestra Sarah (Madison Iseman) musí společně překazit Slappyho plány, než bude vše ztraceno.

Ve vedlejších rolích vystupují Ken Jeong, Wendi McLendon-Covey a Chris Parnell, datum české a slovenské premiéry je stanovené na 17. 1. 2019. Přikládáme trailery, které nijak neurazí, ale nezdá se, že by snímek měl potenciál jakkoliv přesáhnout první film.

Galerie: 11

Husí kůže 2: Pokračování, které má s prvním filmem málo společného | Fandíme filmu Husí kůže 2: Pokračování, které má s prvním filmem málo společného | Fandíme filmu Husí kůže 2: Pokračování, které má s prvním filmem málo společného | Fandíme filmu Husí kůže 2: Pokračování, které má s prvním filmem málo společného | Fandíme filmu Husí kůže 2: Pokračování, které má s prvním filmem málo společného | Fandíme filmu Husí kůže 2: Pokračování, které má s prvním filmem málo společného | Fandíme filmu Husí kůže 2: Pokračování, které má s prvním filmem málo společného | Fandíme filmu Husí kůže 2: Pokračování, které má s prvním filmem málo společného | Fandíme filmu Husí kůže 2: Pokračování, které má s prvním filmem málo společného | Fandíme filmu Husí kůže 2: Pokračování, které má s prvním filmem málo společného | Fandíme filmu Husí kůže 2: Pokračování, které má s prvním filmem málo společného | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest