Captive State: Sci-fi o mimozemské invazi má synopsi

Captive State: Sci-fi o mimozemské invazi má synopsi | Fandíme filmu
Seznamte se s novinkou od režiséra Zrození Planety opic.

Režiséra Ruperta Wyatta (Zrození planety opic) jsme si představili již ve starším článku, kdy vyšlo najevo, že jeho dalším projektem by mělo být originální sci-fi Captive State. Tehdy ještě nebylo zřejmé, kdy se projekt rozjede. Nyní se ale věci pohnuly a my jsme dostali jak synopsi, tak jména prvních herců. Nejdříve oficiální synopse:

Captive State je sci-fi thriller, který se odehrává v okolí Chicaga, téměř desetiletí poté, kdy zde začala okupace mimozemskými silami. Captive State užívá uzemněných sci-fi prvků, aby vrhl světlo na moderní stát plný kamerového dohledu, na hrozby občanským svobodám a na roli nesouhlasu v rámci autoritářské společnosti.

Jak můžete vidět, půjde o sci-fi, ale zároveň o reakci na současnou společnost a její vývoj. V tom by mohla být její aktuálnost a originalita. Úspěch loňského filmu Příchozí (Arrival) ukazuje, že zájem o kvalitní sci-fi určitě trvá. Navíc by tomu mohlo dost pomoci kvalitní obsazení. To se nyní skládá z Johna Goodmana, který loni zazářil v Ulici Cloverfield 10 a brzy ho opět uvidíme v Kongovi: Ostrovu lebek. Druhým do party je pak Ashton Sanders (Moonlight). Začátek natáčení zatím není znám, ale s ohledem na hotový scénář a první obsazené role to nemůže být daleko. Co na to říkáte? Těšíte se na potenciálně kvalitní sci-fi snímek?

Captive State

USA
Sci-Fi, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest