Superman: Vyjádření Warneru a Cavillova týmu

Superman: Vyjádření Warneru a Cavillova týmu | Fandíme filmu
Warner Bros.
Nedělejte si však zbytečné naděje.

Včera velké hollywoodské zpravodaje informovaly o nejasné budoucnosti Supermana. Některé mluvily rovnou o tom, že Henry Cavill zkrátka a dobře končí, jiné byly kulantnější a psaly, že v nejbližší době se nebude připravovat žádný projekt se Supermanem, a až jednoho krásného dne na supermanovský film dojde, bude už pro Henryho pozdě. Zpravodaje vycházely ze zákulisních zdrojů, následně se objevila také opatrná vyjádření studia Warner a zástupců Henryho Cavilla:

Cavillova agentka řekla: „Žijte pokojně, pláštěnka je pořád ve skříni. Jak se svět DC Filmu vyvíjí, Warner byl a stále je naším partnerem. Prohlášení Warneru přijde později“.

Warner následně napsal: „S Henrym Cavillem máme skvělý vztah a máme pro něj velký respekt. To se nemění. Zároveň v tuto chvíli neexistují žádné plány pro budoucí Supermanovy filmy“.

Jak sami vidíte, obě strany mluví opatrně, vstřícně, nikdo nechce říct nic konkrétního. Takže kdo ví, pokud se objeví nějaký geniální scénář s Henrym Cavillem jako Supermanem, třeba mu studio dá šanci. Jinak to ale vypadá, že se tahle kapitola Kale-Elova příběhu uzavře. Sám Cavill bude v nejbližších letech vytížený seriálem Zaklínač, takže o zábavu bude mít postaráno.

Za Henryho úřadováním v roli Supermana se zdánlivě ohlédl také režisér Zack Snyder, který na sociální síti Vero zveřejnil storyboard, který můžete vidět dole v galerii.

Zdroje: Dany Garcia, THR, CBM

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest