Avengers 4: Rozsáhlé dotáčky a zákulisní fotky

Avengers 4: Rozsáhlé dotáčky a zákulisní fotky | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Scarlett Johansson, Paul Rudd a Chris Evans se opět pustili do natáčení.

Víme, že Avengers 4 se vrátili k natáčení. To je delší dobu známá skutečnost. Nebylo však zcela zřejmé, jak dlouhé aktuální dotáčky vlastně budou. Mark Ruffalo v rozhovoru uvedl, že se herci nevracejí na plac jen kvůli obyčejným dotáčkám, ale proto, aby vyloženě „dokončili film“, protože loni, když se natáčely nějaké scény z Avengers 4 dohromady se scénami z Avengers: Infinity War, nebyla práce na Avengers 4 dokončena.

Uvidíme, jak dlouho nakonec štáb dotáčkami stráví, každopádně jak už to tak bývá, jakmile se točí venku, okamžitě to s sebou přináší nějaké fotky. Jak můžete vidět níže, na natáčení v Atlantě se společně ukázali Paul Rudd (Ant-Man), Chris Evans (Captain America), Scarlett Johansson (Black Widow) a režisér Anthony Russo. Na jedné fotce můžete vidět také herce v motion capture obleku, který může reprezentovat některého z hrdinů, kteří nosí plně digitální kostým, anebo se díváme na nějakého tvora, který není člověk. Jak můžete vidět u jednotlivých herců, vypadají zhruba tak, jak byli vyobrazeni na nedávno uniklém artworku, který si můžete prohlédnout na titulce.

V galerii pak můžete vidět fotku fanouška, který viděl Infinity War tolikrát, že jej režiséři pozvali na natáčení Avengers 4 a Jeremyho Rennera, který se také vrátil na natáčení a má opět sestřih, jaký Hawkeye v příštím filmu nosí.

Zdroje: Just Jared, bratři Russoovi, Jeremy Renner, The Marvelists Podcast

Avengers: Endgame

03.05.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 3

Avengers 4: Rozsáhlé dotáčky a zákulisní fotky | Fandíme filmu Avengers 4: Rozsáhlé dotáčky a zákulisní fotky | Fandíme filmu Avengers 4: Rozsáhlé dotáčky a zákulisní fotky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest