Captain Marvel chystá na dnešek velké odhalení

Captain Marvel chystá na dnešek velké odhalení | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Podle Brie Larson Captain Marvel dnes "rozbije internet".

Natáčení Captain Marvel skončilo začátkem července, od té doby čekáme na jakékoliv oficiální zprávy. A teď jsou konečně za dveřmi. Představitelka hlavní role Brie Larson odhalila, že Captain Marvel dnes v podvečerních hodinách „rozbije internet“. Odhalení je připravováno ve spolupráci s magazínem EW a je s ním spjatá i jedna konkrétní redaktorka, takže můžeme očekávat, že Captain Marvel odhalí svou podobu na obálce magazínu, ale dočkáme se také textového článku, který odhalí nové informace. To je pro fanoušky samozřejmě skvělá zpráva, tak se večer nezapomeňte stavit, budeme vám všechno postupně servírovat.

Uvedení Captain Marvel na obálce EW znamená také další věc: Oficiálně začíná reklamní kampaň. V závěsu za první fotkou a informační náloží tak můžeme čekat další články, plakát a v nejbližší době také první teaser trailer.

Dále se můžete do galerie podívat na artwork, který ukazuje, jak zhruba bude Captain Marvel ve filmu vypadat. A v přiloženém videu fanoušky škádlí Lee Pace – představitel Ronana the Accusera se na záběrech z dovolené prochází v kšiltovce štábu Captain Marvel.

 

#captainmarvel @marvel

Příspěvek sdílený Lee Pace (@leeepfrog),

Příběh pojednává o tom, jak se z Carol Danvers stala jedna nejmocnějších hrdinek ve vesmíru, když se Země ocitla uprostřed galaktické války mezi dvěma mimozemskými národy. Děj je zasazený do 90. let minulého století, období, které jsme dosud v Marvel Cinematic Universe pořádně nezažili.

Scénář napsaly Nicole Perlman, Meg LeFauve a Geneva Robertson-Dworet, hlavní roli hraje Brie Larson, dále se objeví Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Jude Law, Gemma Chan, Clark Gregg, Lee Pace, Djimon Hounsou, Algenis Perez Soto, Rune Temto, McKenna Grace a Lashana Lynch. Děj filmu bude zasazený do 90. let minulého století a budou v něm figurovat mimozemští Skrullové. Premiéra je stanovená na 8. 3. 2019.

Zdroje: Brie Larson, EW, Captain Marvel News,

Captain Marvel

08.03.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 4

Captain Marvel chystá na dnešek velké odhalení | Fandíme filmu Captain Marvel chystá na dnešek velké odhalení | Fandíme filmu Captain Marvel chystá na dnešek velké odhalení | Fandíme filmu Captain Marvel chystá na dnešek velké odhalení | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest