Který hrdina od Marvelu je největší vrah a ve kterých marvelovkách se nejvíc umíralo

Který hrdina od Marvelu je největší vrah a ve kterých marvelovkách se nejvíc umíralo | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 4 obrázky
Ve které marvelovce zemřelo nejvíc postav? Ve které nejméně? A kdo je zodpovědný za nejvíc a naopak nejmíň obětí?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Které marvelovské postavy jsou největší zabijáci? Pokud budeme počítat lusknutí, tak je to Thanos, který má na kontě patnáct různých postav. Bez lusknutí je nicméně zodpovědný jen za tři oběti a před ním by se umístili dva větší zabijáci – Loki a Hela se čtyřmi zabitími. Mezi hrdiny jsou „nejkrvelačnější“ Vision, Scarlet Witch, Black Panther a překvapivě také Pepper Potts, kteří všichni mají na triku po dvou zabitých postav se známým jménem.

Tabulka nicméně sčítá i napomáhání zabití. V téhle kategorii si „nejlépe“ vedl Thor s pěti „asistencemi“ (ať už sám nebo v rámci nějaké skupinové výpomoci) a Tony Stark, Black Widow a Hulk mají po čtyřech. Nejčastějším způsobem zabití je bodnutí a ve světě Marvelu je jeden jediný hrdina, který nezpůsobil ani jedno zabití a ani mu nenapomohl: The Wasp. Docela klidně to ale může být dané čistě tím, že se zatím pustila do akce jen v jednom filmu. Třeba takový „přátelský soused Spider-Man“ byl také bez poskvrny, a pak mu stačilo jedno nalodění na vesmírnou loď, a hned byl nápomocný likvidaci jednoho magicky nadaného mimozemšťana…

Jak už víme, v následujících filmech se umíralo dál, takže jestli jste byl někdo pozorný a dělal si poznámky, dejte v komentářích vědět, jak čísla rostla :)

Na závěr jako bonus jeden docela povedený sestřih:

Příspěvek poprvé vyšel v roce 2018. Znovu jej připomínáme v rámci rubriky "staré ale dobré". V ní novějším čtenářům připomínáme starší tematické příspěvky, které jsou zajímavé i dnes.

« Předchozí kapitola

Galerie: 5

Který hrdina od Marvelu je největší vrah a ve kterých marvelovkách se nejvíc umíralo | Fandíme filmu Který hrdina od Marvelu je největší vrah a ve kterých marvelovkách se nejvíc umíralo | Fandíme filmu Který hrdina od Marvelu je největší vrah a ve kterých marvelovkách se nejvíc umíralo | Fandíme filmu Který hrdina od Marvelu je největší vrah a ve kterých marvelovkách se nejvíc umíralo | Fandíme filmu Který hrdina od Marvelu je největší vrah a ve kterých marvelovkách se nejvíc umíralo | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest