The Nun: Sestra původní hrdinky má ústřední roli. Náhoda?

The Nun: Sestra původní hrdinky má ústřední roli. Náhoda? | Fandíme filmu
Bude ústřední postava z chystaného hororu nějak propojená s Lorraine Warren z Conjuringu? AKTUALIZOVÁNO o nové podrobnosti.

AKTUALIZACE: I když hollywoodští zpravodajové stále mluví o tom, že „titulární jeptišku“ hraje Taissa Farmiga, ještě je tu jedna jeptiška, se kterou možná bude název spojovat daleko víc diváků. Démonickou jeptišku (démona Valaka) ztvární Bonnie Aarons, která si ji zahrála už ve snímku V zajetí démonů 2. Nově se také dozvídáme, že se filmu bude soustředit na kněze, v podání Demiana Bichira, který se vypraví do Říma, aby tam vyšetřil vraždu řádové sestry.

Původní novinka 25.4.: Nedávno bylo oznámeno, že otce Burkea bude hrát v hororu The Nun Demian Bichir. Nově se dozvídáme, že titulární jeptišku ztvární Taissa Farmiga. To je hodně zajímavá volba, protože Taissa je mladší sestra Very, která v sérii V zajetí démonů (pro kterou je The Nun spin-offem) hraje ústřední roli vymítačky démonů Lorraine Warren. A teď je otázka, jestli jde o naprostou náhodu, jestli Vera sestru zkrátka doporučila, anebo jestli produkce z jakéhokoliv důvodu potřebuje, aby nová postava byla Lorraine podobná. Půjde o příbuzné i ve filmech? Zahraje si Taissa mladší verzi Lorraine?

Taková varianta nezní příliš pravděpodobně. Nevíme nic o tom, že by Lorraine byla bývalou řádovou sestrou, která se zřekla svého slibu. A dosavadní (značně kusé) informace o filmu působily dojmem, že snímek bude pojednávat o démonovi s podobou jeptišky, kterého známe z V zajetí démonů 2. Dávalo by tedy smysl, pokud by postava Taissy (jeptiška) s oním démonem měla něco společného. A představa, že Lorraine kdysi dávno dala vzniknout démonovi, který ji po letech začal pronásledovat (a mezitím na něj zapomněla), zní asi až příliš komplikovaně.

Odpadá také naše starší teorie o tom, že by mohla ústřední jeptiška být tou samou jeptiškou, která se objeví v chystaném filmu Annabelle: Creation. Sestru Charlotte totiž hraje úplně jiná herečka (Stephanie Sigman), která je navíc lationskoamerického původu, takže by ani nemohlo jít o tu samou postavu o několik let později.

Žádnému kloudnému závěru se nám dopídit nepodařilo, takže jak to cítíte vy? Bude jeptiška v podání Taissy Farmigy jakkoliv spřízněná s postavou Very Farmigy, nebo ne?

Taissa je známá předevšm z hororového seriálu American Horror Story. Režíruje Corin Hardy (Hvozd), na scénáři se postupně podíleli David Leslie Johnson (V zajetí démonů 2), Gary Dauberman (Annabelle 1 a 2) a James Wan (V zajetí démonů 1 a 2, Saw, Rychle a zběsile 7). Natáčet se má letos v létě v Rumunsku, datum české a slovenské premiéry je stanovené na 12. 7. 2018. James Wan Taisse gratuloval a přivítal ji do filmové rodiny:

Zdroje: Variety, Deadline

Sestra

Thriller, Horor, Mysteriózní
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest