Expendables 2: Krvavá přestřelka na letišti

Expendables 2: Krvavá přestřelka na letišti | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Je tady video (nepříliš kvalitní) ze závěrečné přestřelky plné hvězd. K tomu ohlasy prvních šťastlivců, kteří už film viděli.

Co jsme se o Expendables 2 dozvěděli na Comic-Conu, jsme vám nedávno prozradili v souhrnné novince, teď ale z Comic-Conu uniklo také video, které borci pouštěli přítomným fanouškům. Jedná se o závěrečnou přestřelku na letišti, které se účastní všechny hvězdy najednou. Kvalita klipu je dosti mizerná (kameraman se musel schovávat, aby ho nevyvedli ze sálu), ale obrázek si uděláte. Už jen množství vtípků, odkazů a hlášek udělá každému fanouškovi neuvěřitelnou radost. Doufejme, že Lionsgate video vydá i oficiálně. Dole v galerii najdete pár nových či pozměněných obrázků a první plakát k Schwarzeneggerově novince The Last Stand. V následujícím odstavci najdete poznatky z první projekce filmu, takže pokud se chcete vyhnout lehčím spoilerům, přeskočte rovnou na konec článku, k audiovizuálním materiálům.

Podle šťastlivců, kteří viděli předpremiéru filmu na vojenské základně Camp Pendelton, je film podstatně větší nářez, než jednička a celkově se jedná o daleko lepší podívanou. Expendables 2 se prakticky vůbec neberou vážně, dokážou si dělat srandu sami ze sebe, i se hrdě hlásit ke své minulosti. Jde o tvrdé eRko (mládeži nepřístupný film) plné násilí, kde krev teče proudem a oddělené končetiny létají na všechny strany. Občas se sprostě nadává, nahota ve filmu není. Samotná akce je údajně přehlednější než dřív a opravdu nás čekají především praktické efekty s herci a kaskadéry – digitálních triků je minimum.

Úvod filmu je asi dvacetiminutová konstantní řežba, pak umírá jeden z členů týmu, zbytek se vydává na trestnou výpravu. Tentokrát se neřeší žádné problémy s drogami nebo v rodině, všichni Expendables jsou kamarádi, vtipkují mezi sebou a akci si užívají. V závěru nás čeká tolikrát slibovaná přestřelka na letišti a epický duel Stallona s Van Dammem. Dle očekávání má nejvíc času na plátně Stallone, Jet Li se objeví jen v úvodní dvacetiminutovce, v týmu ho nahradí Nan Yu, kterou tam dosadil Church (Willis), aby na tým dohlížela. Willis se Stallonem mají podstatně víc prostoru než minule, především v závěrečné bitvě. Chuck Norris je ve filmu nakonec míň, než se čekalo (dohromady asi 10 minut), ale údajně jde i tak o zdaleka nejlepší film jeho kariéry. Mickey Rourke ve filmu není vůbec a Novak Djoković nakonec také ne.

 

Expendables 2: Přestřelka na letišti

 

Zdroje: EX2, Expendables Premiere

Galerie: 6

Expendables 2: Krvavá přestřelka na letišti | Fandíme filmu Expendables 2: Krvavá přestřelka na letišti | Fandíme filmu Expendables 2: Krvavá přestřelka na letišti | Fandíme filmu Expendables 2: Krvavá přestřelka na letišti | Fandíme filmu Expendables 2: Krvavá přestřelka na letišti | Fandíme filmu Expendables 2: Krvavá přestřelka na letišti | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest