The Wolverine: O čem bude a kdo si v něm zahraje

The Wolverine: O čem bude a kdo si v něm zahraje | Fandíme filmu
Natáčení je za rohem, studio zveřejnilo obsazení a nastínilo příběh, hlavní záporák potvrzen.

Následující text probírá děj komiksové inspirace, tudíž teoreticky může obsahovat spoilery k chystanému filmu.

Hugh Jackman dozpíval Bídníky a tak konečně po mnoha letech může začít natáčení The Wolverina. Studio oznámilo obsazení vedlejších rolí a potvrdilo, že dějová linka se bude točit kolem slavného komiksu Chrise Cleremonta a Franka Millera (alias první čtyři čísla Wolverina), ve kterém se Logan podíval do Japonska a zkoumal své vnitřní já. Je víc člověk, nebo běsnící zvíře? Události komiksu se točí kolem rodiny Yashida, jejíž hlava, Shingen Yashida (nebo též Shingen Harada) je nebezpečný mafiánský boss.

Logan naváže poměr s Shingenovou dcerou Mariko, nicméně lord Shingen se ji rozhodne provdat za svého důležitého spojence, aby upevnil klanové vazby. Wolverine se ale dozvídá, že nový manžel Mariko bije a vydává se do Japonska zjednat nápravu. Je ale ošálen, ponížen a musí pro Shingena vykonávat špinavou práci. V dalších sešitech lord Shingen umírá, následkem čehož se rozhoří boje o moc, ve kterých se proti Loganovi a Mariko postaví její nevlastní bratr Kenuichio Harada, alias Silver Samurai – hlavní záporák filmu, který dokáže vytvářet silová pole. Obvykle jej používá k posílení svého brnění a k „obalení“ své katany, aby dokázala snadno proniknout i nezničitelným Wolverinem.

Uvidíme, nakolik se film bude inspirovat komiksem přímo a na kolik půjde svou vlastní cestou, nicméně už teď víme, kdo si jednotlivé role zahraje. Silver Samuraie ztvární Will Yun Lee (Hawai Five-0, Total Recall), Mariko si zahraje Tao Okamoto (doposud modelka), klíčovou postavu vražedkyně Yukio ztvární Rila Fukushima (taktéž modelka), nového manžela Mariko si střihne představitel vedlejších rolí Brian Tee, ačkoliv podle zdrojů by se jeho postava měla jmenovat Noburo Mori, zatímco v předloze se manžel Mariko jmenuje Noburu Hideki. Daleko závažnější problém je ale s postavou Shingena Yashidy (alias Shinge Harady, lorda Shingena).  Zdroje uvádějí, že Hiroyuki Sanada (Lost, Sunshine) si zahraje Shingena a Hal Yamanouchi (Život pod vodou, Push) si zahraje Yashidu. A teď si vyberte. Buď jde o nějaký odklon od předlohy, nebo o chybu zdroje. Uvidíme. Hlavní část natáčení začne v srpnu, ale do Austrálie by se měl Hugh Jackman přesunout už za tři týdny.

Zdroje: Variety, Coming Soon, THR, Daily Telegraph Austrálie

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest