Rychle a zběsile: Bratři Walkerovi znovu chtějí hrát Briana

Rychle a zběsile: Bratři Walkerovi znovu chtějí hrát Briana | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Cody a Caleb Walkerovi si myslí, že by ještě jednou měli v automobilové sérii oživit zesnulého bratra Paula.

Je to už téměř pět let od nešťastné automobilové havárie, při které zemřel herec Paul Walker, známý především ze série Rychle a zběsile. Paul nestihl dokončit natáčení Rychle a zběsile 7 a jeho scény byly dodělané s pomocí jeho bratrů Caleba a Codyho a digitálních triků.

Aktuálně bratři propagují dokument I Am Paul Walker (seznamte se) a při té příležitosti Caleb řekl: „Doufám, že...já nevím...jednou budeme mít malé cameo a přivedeme Paula zpátky, aby zachránil situaci. A já budu mít opět možnost s tím pomoci. To je můj sen a doufám, že se to v jednom z chystaných filmů povede.“ Cody dodal: „Myslím, že je způsob, jak to udělat. Ale vše by se muselo dobře rozvážit a muselo by to být vkusné. Muselo by to být vkusné. [Paul] byl skutečný fanda aut a bez něj...víte...řekl bych, že [série] přišla o svoje směřování“.

Co myslíte? Ztratila série Rychle a zběsile spolu s Walkerem důležitou část svého kouzla? Je zapotřebí herce znovu digitálně oživovat? Bratři o něčem podobném mluvili už v minulosti a tehdy jsem si říkal, že pokud by měl Brian O'Conner cameo v nějaké úplně poslední scéně série (zatím tvůrci tvrdí, že Rychle a zběsile 10 ságu uzavře), tak by to jako určitá pocta fungovat mohlo, ale jinak by oživování Walkera bylo podle mne spíš rušivé. Jak to vnímáte vy?

Na závěr se podívejte, jak bratři pomáhali "oživit" Paul při natáčení Rychle a zběsile 7:

Zdroj: AP

Galerie: 6

Rychle a zběsile: Bratři Walkerovi znovu chtějí hrát Briana | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Bratři Walkerovi znovu chtějí hrát Briana | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Bratři Walkerovi znovu chtějí hrát Briana | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Bratři Walkerovi znovu chtějí hrát Briana | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Bratři Walkerovi znovu chtějí hrát Briana | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Bratři Walkerovi znovu chtějí hrát Briana | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest