Top Gun 2: Cruise vybírá představitele klíčové role Goosova syna

Top Gun 2: Cruise vybírá představitele klíčové role Goosova syna | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
Kromě létajících strojů na Mavericka čeká i odkaz jeho zesnulého přítele.

Top Gun: Maverick se ohlíží za starými dobrými časy. To naznačuje už angažování Vala Kilmera do role Icemana. Vzpomínat se však bude i na Goose (Anthony Edwards), Maverickova wingmana, který během prvního filmu tragicky zahynul. Odkáže na něj postava jeho syna. Teď už je z klučiny dávno dospělák a můžeme spekulovat o tom, zda ve filmu bude v Maverickovi hledat otcovskou figuru, popřípadě zda půjde v otcových šlépějích. Výběr představitele se momentálně zúžil na tři kandidáty, kteří se sešli přímo na zkoušku s Tomem Cruisem, představitelem hlavní role, se kterým mladý muž nepochybně bude muset mít patřičnou chemii.

A kdo jsou tedy tři finalisté? Nicholas Hoult, známý ze série X-Men jako Beast, či z Šíleného Maxe: Zběsilé cesty. Glen Powell, který momentálně boduje s romancí Set It Up a v minulosti na sebe upozornil ve Skrytých číslech, Expendables 3 nebo v Everybody Wants Some. A pak je tu Miles Teller, velký talent s pověstí komplikovaného bouřliváka, který vynikl v dramatech Whiplash či Kouzlo přítomného okamžiku, ale vidět jsme jej mohli i ve velkofilmové produkci, jako byly Fantastická čtyřka či série Divergence. Který z mladých mužů nakonec roli dostane, zatím nedovedeme říct. Všichni tři pánové nicméně mají dramatické kvality, charisma i komediální timing, takže ať už vyhraje kdokoliv, jistě se s úkolem popere se ctí.

Scénář napsal Justin Marks (Kniha džunglí), režíruje Joseph Kosinski. Cruise o filmu řekl, že bude plný velkých, rychlých strojů. Touha po rychlosti je zpátky a opět půjde o vzájemné soupeření, jako v prvním filmu. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 11. 7. 2019.

Zdroj: THR

Top Gun

16.05.1986 | USA
Akční, Válečný, Romantický
Info o filmu

Galerie: 4

Top Gun 2: Cruise vybírá představitele klíčové role Goosova syna | Fandíme filmu Top Gun 2: Cruise vybírá představitele klíčové role Goosova syna | Fandíme filmu Top Gun 2: Cruise vybírá představitele klíčové role Goosova syna | Fandíme filmu Top Gun 2: Cruise vybírá představitele klíčové role Goosova syna | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest