Mile 22: Ani finální upoutávka nešetří akcí

Mile 22: Ani finální upoutávka nešetří akcí | Fandíme filmu
Koukněte ještě na jeden trailer k akčnímu thrilleru s Markem Wahlbergem a Ikem Uwaisem a povzdechněte si, že si nenašel cestu do českých a slovenských kin.

Režisér Peter Berg za svou fungující kariéru dokázal, že v akčním žánru je s ním potřeba počítat. Řemeslu rozumí, je to vidět a není o tom pochyb, čímž se tak zařadil mezi moje nejoblíbenější akční tvůrce. Marka Wahlberga jsme si už zvykli vídat se zbraní v ruce, ale tu největší frajerskou roli, alespoň podle trailerů, má právě v Mile 22. Finální ukázka je střižena v úderném tempu, kde se to znovu hemží explozemi, o kterých je fajn vědět, že se nezrodily v počítačovém softwaru, ale je to poctivá práce pyrotechniků. Navíc je velká škoda, že snímek, který podle Berga trochu připomíná Sicario a Nelítostný souboj, nemá oznámenou českou a slovenskou premiéru. Já osobně bych na něj určitě zašel.  

Film vypráví příběh elitního amerického agenta, který se za pomoci supertajné jednotky pokouší propašovat ze země člena policejního sboru. Ten je obestřen rouškou tajemství; přenáší totiž značně citlivé informace.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest