Avengers: Infinity War: Další dvě postavy přežily lusknutí

Avengers: Infinity War: Další dvě postavy přežily lusknutí | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Alespoň to tvrdí představitelka jedné z nich. K tomu nová videa a fotky k Infinity War.

Několik měsíců po premiéře to nejspíš není potřeba, ale pro jistotu: Článek obsahuje spoilery k Avengers: Infinity War!

Jak nejspíš všichni víte, na konci filmu Thanos luskne prsty a vymaže tak polovinu žijících bytostí z celého vesmíru. U některých postav Marvelu jsme na vlastní oči viděli, jak se vypařily, u jiných jsme na vlastní oči viděli, že zůstaly naživu. Byly tu ale postavy, které byly v klíčový moment mimo záběr a jejich osud zůstává nejistý. Mezi takové postavy patří Shuri a Ramonda z Wakandy. Na osud Ramondy byla dotázána její představitelka Angela Bassett, která řekla, že Thanos nerozprášil ani ji, ani Shuri, která „je chytré děvče Wakandy, takže...“. Taková formulace skoro působí dojmem, jako by Shuriina inteligence měla hrát zásadní roli v Avengers 4.

Samozřejmě nedokážeme určit, zda Bassett reportérovi sdělila pouze svoji domněnku, anebo to, co reálně ví. Režiséři Russoovi v minulosti o osudu Shuri řekli, že že jej nemohou odhalit, protože by to byl spoiler. Takové vyjádření nicméně také směřuje spíš k tomu, že Shuri je naživu. Ostatně, Wakanda potřebuje nějakého vládce a scenáristé toho budou mít v Avengers 4 na talíři už tak dost a nebudou mít čas řešit, co by se v africkém království stalo, kdyby se vypařili úplně všichni členové královské rodiny.

Blíží se také vydání Avengers: Infinity War na domácím videu (na VOD to bude už 31. 7.), ke kterému se postupně objevují nejrůznější ukázky. Jedna se zaměřuje na Kameny nekonečna. Také se objevilo video od kulatého stolu, kde si marvelovští režiséři povídají o svojí práci. Můžete si povšimnout, že u stolu sedí také James Gunn. Bude zajímavé sledovat, zda po jeho vyhazovu bude Marvel bonusový materiál ještě nějak upravovat anebo už materiály obsahující Gunna nechá být, tak jak jsou.

V galerii můžete vidět zákulisní fotky z natáčení. Jedna je z klíčové scény s Robertem Downeym Jr. a Tomem Hollandem, na druhé vidíme velkou (Zoe Saldana) a malou Gamoru.

Zdroje: CBM, Screen Rant

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 3

Avengers: Infinity War: Další dvě postavy přežily lusknutí | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Další dvě postavy přežily lusknutí | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Další dvě postavy přežily lusknutí | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest