Shazam!: Seznamte se se záporákem

Shazam!: Seznamte se se záporákem | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 4 obrázky
Doktor Sivana se bude lišit od komiksů a nemáme se bát, že by měl síly příliš podobné hlavnímu hrdinovi.

Comic-Con nám nabídl první trailer pro Shazama!, příběh náctiletého kluka, který se mění v dospělého superhrdinu. Trailer se soustředil právě na Billyho Batsona a jeho seznamování s nadlidskými schopnostmi a záporák dr. Sivana (Mark Strong) se v něm jenom mihl. Jeho filmová verze se od té komiksové přitom celkem liší. Filmový Sivana se jako malý kluk také setkal s mocným Čarodějem, ten mu však na rozdíl od Billyho odmítl předat svoje magické schopnosti. Od té Sivana hledal způsob, jak ty síly získat, v touze naplnit očekávání svého dominantního otce. Sivana přitom nebude jediný záporák filmu. Něco stojí ještě za ním, něco temného, co mu nadliské síly nabídne. Podle režiséra Davida F. Sandberga v podobných filmech vždy hrozí, že hrdina a padouch budou mít totožné schopnosti. Tomu se filmaři snažili vyhnout a Sivana má oproti Billymu něco navíc, což výrazně ovlivňuje jejich vzájemnou dynamiku.

Každý z nás má v sobě superhrdinu, chce to jen trochu magie, aby se dostal ven. V případě Billyho Batsona (Asher Angel) stačí zakřičet jedno slovo - SHAZAM - aby se ze čtrnáctiletého kluka stal dospělý superhrdina Shazam (Zachary Levi). V srdci stále dítětem dělá Shazam přesně to, co by dělal každý puberťák se superschopnostmi - užívá si je a baví se s nimi! Umí létat? Má rentgenový zrak? Dokáže střílet z rukou blesky? Může uniknout testu z občanské výchovy? Shazam zkouší limity svých schopností s radostnou nedbalostí dítěte. Své schopnosti však bude muset rychle ovládnout, aby byl schopný čelit silám zla ovládaným Dr. Thaddeusem Sivanou (Mark Strong).

Dále hrají Jack Dylan Grazer, Faithe Herman, Ian Chen, Jovan Armand Cooper Andrews. Režíruje David F. Sandberg, scénář napsal Darren Lemke, datum premiéry v Česku a na Slovensku je stanovené na 4. 4. 2019.

Zdroje: EW

Shazam!

05.04.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 5

Shazam!: Seznamte se se záporákem | Fandíme filmu Shazam!: Seznamte se se záporákem | Fandíme filmu Shazam!: Seznamte se se záporákem | Fandíme filmu Shazam!: Seznamte se se záporákem | Fandíme filmu Shazam!: Seznamte se se záporákem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest