Noah: Další hvězdy v Bibli

Noah: Další hvězdy v Bibli | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Ctihodný veterán a pohledná kráska doplní Aronofského novinku. AKTUALIZOVÁNO o šílené informace o ději a první oficiální foto.

AKTUALIZACE 2: Darren Aronofsky na svém twitteru zveřejnil první fotku z natáčení. Zároveň k ní přidal komentář: „Snil jsem o tom od třinácti. A teď je to tady. Genesis, kapitola 6., 14. verš.“ A co že onen verš hlásá? „Udělej si archu z goferového dřeva. V arše uděláš komůrky a vysmolíš ji uvnitř i zvenčí smolou.“

AKTUALIZACE: Studio doposud k Noemu uveřejňovalo jen vágní synopsi v tom smyslu, že děj bude vycházet ze známého biblického příběhu. Redaktorovi serveru Movies.com to nedalo a začal hledat přesnější odpovědi ve francouzském komiksu, který Aronofsky pomáhal připravit před samotným natáčením, a ze kterého by měl film vycházet. A redaktor nestačil valit oči. Daleko víc než Bibli totiž Noah připomíná drsný fantasy epos s jistými klíčovými momenty z Bible převzatými. Události se odehrávají prakticky v postapokalyptickém světě, Noe je pak prý tak trochu Šílený Max, zasazený do fantasy prostředí - schopný válečník putující pustinou, kde by nás mimo jiného mělo čekat kupříkladu setkání s šestirukými obry – padlými anděly bez křídel. Pokud se nebojíte spoilerů, vyrazte přímo na Movies.com, kde se můžete dočíst další podrobnosti.

Obsazení Aronofského Noeho vypadá čím dál tím skvostněji. Nejprve se na archu nalodila krásná Jennifer Connelly, která s Darrenem spolupracovala už na Requiem za sen. Jennifer by si definitivně měla zahrát Noemovu ženu Naameth, přičemž zprávy o možném obsazení Julianne Moore byly jen potenciálním plánem B. Ještě zajímavější je obsazení Anthonyho Hopkinse, který si ve svých úctyhodných 74 letech zahraje Noemova dědečka Metuzaléma, nejstaršího muže v Bibli, který se podle Knihy knih dožil požehnaných 969 let. Další podrobnosti o obsazení najdete ve starších článcích.

 

Zdroje: Deadline, Aronofského Twitter

Galerie: 2

Noah: Další hvězdy v Bibli | Fandíme filmu Noah: Další hvězdy v Bibli | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest