Noah: Archa nabírá posádku

Noah: Archa nabírá posádku | Fandíme filmu
Kdo všechno spolu s Rusellem Crowem přežije potopu světa? AKTUALIZOVÁNO: Kdo si zahraje záporáka?

Aktualizace: Deadline vypátral, že Darren Aronofsky hledá do role záporáka nějakého rozložitého herce, který by na první působil jako někdo, kdo nebude mít sebemenší problém se Russellu Croweovi fyzicky postavit. V užším výběr byl prý mimo jiné třeba Val Kilmer, ale definitivní volba s největší pravděpodobností padne na Raye Winstonea, kterého jsme naposledy mohli vidět ve Sněhurce a lovci nebo v Hugovi.

Darren Aronofsky už pěknou chvíli pilně připravuje svůj vysněný projekt Noah, kde nám předvede vlastní interpretaci biblického příběhu o Noem (Noah), jenž má z Boží vůle zachránit lidskou rasu a živočišstvo před potopou světa. Dopomoci by mu k tomu měla přirozeně obrovská archa, kam se pěkně naskládají šťastlivci z řad lidské a živočišné říše. Do titulní role byl po neúspěšném lovu na Christiana Balea nakonec obsazen Novozélanďan Russell Crowe (Bídníci, Man of Steel) a zdálo se, že se seznam zajímavých jmen bude rozrůstat i nadále.

V dubnu zástupci Paramountu informovali, že se dohodli na podmínkách spolupráce s Jennifer Connelly (Čistá duše, Až tam moc tě nežere) a Saoirse Ronan (Hanna, Hostitel). Oscarem ověnčená Jennifer si měla zahrát Noemovu věrnou ženu Naameth, zatímco talentovaná Saoirse si měla střihnout jednu z dalších klíčových postav. Jenže nyní se zdá, že obsazení ještě zdaleka není definitivní. Julianne Moore (Bláznivá, zatracená láska; Carrie) je údajně také ve hře o part milující družky hlavního hrdiny a potterovská Emma Watson zase jedná o roli mladé ženy, která si vytvoří velmi blízký vztah k jednomu z Noemových synů. Avšak Moore bude ještě nějakou chvíli zaneprázdněna natáčením hororového remaku Carrie, tudíž časový harmonogram může být pro její eventuální účast v Aronofského eposu nepřekonatelnou překážkou. Je otázkou, zda by účast “Hermiony“ znamenala konec pro Saoirse Ronan, protože role zatím nebyly zcela upřesněny, ale pravděpodobně nikoli.

Tím ovšem castingové hody zdaleka nekončí. K vysokorozpočtovému dobrodružství režiséra Černé labutě se minulý týden připojili i prakticky neznámý Douglas Booth a Logan Lerman (Percy Jackson: Zloděj blesků, Tři mušketýři), přičemž by měli ztvárnit role synů hlavního hrdiny, Hama (Lerman) a Shema (Booth). Právě Shem má mít hodně blízko k postavě, které se zřejmě chopí Emma Watson. Současně bylo potvrzeno, že Liam Neeson není s projektem nikterak spojen, ačkoliv se o něm spekulovalo v souvislosti s hlavní záporáckou rolí. Podle serveru Variety studio pro uvedenou roli preferuje Lieva Schreibera (Salt, Goon).

Prezident Paramountu Adam Goodman v nedávném rozhovoru pro THR také zmínil, že rozpočet snímku by se měl pohybovat kolem 125 milionu dolarů a také dodal, že se počítá s ratingem PG-13, tudíž o nějakých drsnějších sekvencích si může nechat pouze zdát. Do kina připluje Noemova archa 28. března 2014.

Další zdroje: Deadline, Indie Wire

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest