Shazam! Superhrdina z jiné éry v plné kráse na fotce

Shazam! Superhrdina z jiné éry v plné kráse na fotce | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 13 obrázků
Režisér vysvětluje podobu kostýmu, jedna klíčová role byla nenápadně přeobsazena a víme, kdy se má objevit trailer.

Shazama! jsme viděli na fotkách z natáčení a představitel hlavní role Zachary Levi sdílel fotku sebe sama s filmovým plakátem, který však následně nebyl nikdy oficiálně zveřejněný. Teď tak magazín EW zveřejňuje de facto první oficiální fotku z filmu. Na té vidíme Leviho v kostýmu v plné parádě, společně s Freddym Freemanem (Jack Dylan Grazer), dalším sirotkem, kterého zná hrdina Billy Batson ze společné domácnosti, kam se čerstvě přistěhoval. Freddy se projeví jako komiksový nadšenec, což určitě při Shazamových dobrodružstvích bude hrát důležitou roli. Připomínáme, že se Billy v dospěle vyhlížejícího hrdinu proměňuje v momentě, když vykřikne zaklínadlo „Shazam!“.

Schopnosti získává od tajuplného čaroděje (v komiksech se jmenuje také Shazam, ve filmu se zdá, že bude označovaný jednoduše jako „Wizard“), který přeruší Billyho zdánlivě obyčejnou jízdu metrem. Roli měl původně hrát Ron Cephas Jones známý ze seriálu This Is Us, ale kvůli nabitému programu musel nakonec roli odmítnout. Místo něj dostal příležitost Djimon Hounsou, kterého můžete znát jako Koratha ze Strážců Galaxie nebo jako jednoho ze záporáků v Rychle a zběsile 7. V komiksech je čaroděj 3000 let starý, pochází z Egypta, po staletí bojoval se zlem a už dlouho hledá svého následovníka, který by pokračoval v jeho poslání. Nakonec si vybírá právě Billyho.

Ale zpátky k fotografii. Režisér David Sandberg (Zhasni a zemřeš) vysvětluje, že filmový kostým byl inspirovaný řadou různých zdrojů. Shazam má krátký plášť, podobě jako měla postava v prapůvodních komiksech. To má Shazama odlišovat od Batmana či Supermana a má to zdůrazňovat hrdinovu retro podstatu, která je úzce svázána s tzv. Zlatým věkem superhrdinů. Přesně v takovém duchu by se měl nést celý film. Dále má kostým kápi, kterou Shazam dostal v rámci New 52, velkého restartu komiksového světa DC z roku 2011. A postava má také zářící blesk na hrudi a zlaté chrániče na předloktích – tady jde o inspiraci Shazamem z animovaných filmů.

A pozor, první fotka je zřejmě jen začátek. Kameraman filmu Maxime Alexandre na svém Twitteru uvedl, že Shazam bude 21. července přítomen na Comic-Conu v San Diegu, kdy zároveň bude zveřejněný trailer filmu. V galerii připomínáme starší fotky z natáčení filmu.

Každý z nás má v sobě superhrdinu, chce to jen trochu magie, aby se dostal ven. V případě Billyho Batsona (Asher Angel) stačí zakřičet jedno slovo - SHAZAM - aby se ze čtrnáctiletého kluka stal dospělý superhrdina Shazam (Zachary Levi). V srdci stále dítětem dělá Shazam přesně to, co by dělal každý puberťák se superschopnostmi - užívá si je a baví se s nimi! Umí létat? Má rentgenový zrak? Dokáže střílet z rukou blesky? Může uniknout testu z občanské výchovy? Shazam zkouší limity svých schopností s radostnou nedbalostí dítěte. Své schopnosti však bude muset rychle ovládnout, aby byl schopný čelit silám zla ovládaným Dr. Thaddeusem Sivanou (Mark Strong).

Dále hrají Jack Dylan Grazer, Faithe Herman, Ian Chen, Jovan Armand Cooper Andrews. Režíruje David F. Sandberg, scénář napsal Darren Lemke, datum premiéry v Česku a na Slovensku je stanovené na 4. 4. 2019.

Zdroj: EW I, II, Maxime Alexandre

Shazam!

05.04.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 14

Shazam! Superhrdina z jiné éry v plné kráse na fotce | Fandíme filmu Shazam! Superhrdina z jiné éry v plné kráse na fotce | Fandíme filmu Shazam! Superhrdina z jiné éry v plné kráse na fotce | Fandíme filmu Shazam! Superhrdina z jiné éry v plné kráse na fotce | Fandíme filmu Shazam! Superhrdina z jiné éry v plné kráse na fotce | Fandíme filmu Shazam! Superhrdina z jiné éry v plné kráse na fotce | Fandíme filmu Shazam! Superhrdina z jiné éry v plné kráse na fotce | Fandíme filmu Shazam! Superhrdina z jiné éry v plné kráse na fotce | Fandíme filmu Shazam! Superhrdina z jiné éry v plné kráse na fotce | Fandíme filmu Shazam! Superhrdina z jiné éry v plné kráse na fotce | Fandíme filmu Shazam! Superhrdina z jiné éry v plné kráse na fotce | Fandíme filmu Shazam! Superhrdina z jiné éry v plné kráse na fotce | Fandíme filmu Shazam! Superhrdina z jiné éry v plné kráse na fotce | Fandíme filmu Shazam! Superhrdina z jiné éry v plné kráse na fotce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest