jOBS: Ashton Kutcher na drogách

jOBS: Ashton Kutcher na drogách | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
... na nových fotkách z placu. Uvnitř navíc další castingové novinky.

Naposledy jsme vám u životopisu Stevea Jobse s názvej jOBS přinesli hutnou dávku fotografií z natáčení, kde se nám především ukázal Ashton Kutcher v hlavní roli v celé své kráse. Nyní se vyrojily informace o dalších jménech, jež mají doplnit už tak celkem nabité obsazení. Kdo všechno se tedy přidá k projektu? V roli Rona Holta, jednoho z designérů Applu, se představí Ron Eldard (Spáči, Super 8). Jako další se na place objeví James Woods (Casino, Strašáci), jenž si střihne roli Jacka Dudmana, děkana univerzity Oregon’s Reed College, kde Jobs studoval. Ve filmu se také vyskytnou Jobsovi adoptivní rodiče, které ztvární John Getz (Social Network, Zodiac) a Lesley Ann Warren (Kořeny mafie, Sekretářka).

Kromě těchto castingových střípků máme nyní k dispozici díky serveru Daily Mail i nové fotky z natáčení. Ashton Kutcher na nich v poli dělá minimálně podivné věci, které místy vypadají, jako by si hrál na letadlo. Všechno je to však odůvodněné Jobsovými experimenty s LSD, kterými se on sám nikdy moc netajil. Jak vidno, režisér Joshua Michael Sterntedy tedy neopomene zahrnout do filmu ani tuto stránku legendárního vizionáře. Jak se tvůrčímu týmu zadaří, to zjistíme během příštího roku, kdy se jOBS podívá do našich kin.

Zdroj: Dark Horizons

Galerie: 4

jOBS: Ashton Kutcher na drogách | Fandíme filmu jOBS: Ashton Kutcher na drogách | Fandíme filmu jOBS: Ashton Kutcher na drogách | Fandíme filmu jOBS: Ashton Kutcher na drogách | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest