Ant-Man a Wasp: První zámořské ohlasy

Ant-Man a Wasp: První zámořské ohlasy | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 11 obrázků
A šéf Marvelu o tom, jak Avengers 4 na Ant-Mana a Wasp přímo navážou.

Hollywoodští novináři viděli Ant-Mana a Wasp. V zápětí směly vyjádřit na Twitteru svoje první dojmy, takže pojďme na ně. Jde o ty nejčerstvější, kratičké ohlasy, takže zatím těžko doufat v nějakou konstruktivní kritiku. Zatím se nám podařilo najít vlastně jen dvě negativní zmínky. V některých okamžicích (spojených se záporáky) je snímek prý až příliš „komiksový“ a neprospívá mu to. A jde najít také zmínku, že je ve filmu opravdu hodně expozice, tedy vysvětlování.

Jinak prozatím drtivě převažují pozitivní poznámky. Četné jsou zmínky o tom, že je film zábavný. Má jít o hodně výraznou komedii, vlastně o jeden z vůbec nejhumornějších marvlovských filmů, kdy je ta komedie vlastně až pitomá. Tvůrci si hodně hrají se zvětšováním a zmenšováním, i dalšími technologiemi, triky v těchto scénách údajně vypadají parádně a celkově má být akce zábavná a film velice energický.

Snímek údajně není vůbec cynický, naopak je milý a má velké srdce. Tomu určitě pomáhá i výtečné obsazení, kdy staré postavy poznáme blíž a nové jsou také zajímavé. Záporáci filmu a to, jak se s nimi pracuje, mají být hodně netradiční. Máme čekat nejrůznější překvapení. Evangeline Lilly má být v kostýmu skvělá. Snímek má nabízet jeden z nejsamostatnějších příběhů Marvelu, zároveň však ostatní filmy neignoruje, bere je v potaz.

Po temné Infinity War se údajně jedná o skvělou změnu atmosféry a nálady. Neměli bychom čekat, že film zodpoví nějaké otázky z Avengers 3, ale hodně novinářů mluví o tom, že potitulková scéna filmu je jedna z nejlepších, můžeme tedy spekulovat o tom, že právě ta s Avengers nejspíš nějak souvisí. Ostatně, sám šéf Marvelu Kevin Feige v nejnovějším featurettu říká, že Avengers 4 na Ant-Mana a Wasp přímo navazuje a jeho hrdinové jsou pro budoucnost klíčoví. Podívejte:

Filmový svět studia Marvel se rozrůstá o snímek Ant-Man a Wasp, který je novou kapitolou o superhrdinech, kteří se umějí zmenšovat. Po událostech filmu Captain America: Občanská válka musí Scott Lang čelit následkům svých rozhodnutí nejen jako superhrdina, ale i otec. Sotva se mu podaří najít rovnováhu mezi osobním životem a povinnostmi, které má jako Ant-Man, objeví se Hope van Dyneová a dr. Hank Pym s novou naléhavou misí. Scott musí znovu obléci zmenšovací oblek, naučit se bojovat po boku Wasp a pomoci jí odhalit tajemství z minulosti.

V hlavních rolích se vracejí Paul Rudd jako Scott Lang, Evangeline Lilly jako Hope van Dyne, Michael Douglas jako Hank Pym, Judy Greer jako Maggie, Bobby Cannavale jako Paxton, Michael Peña jako Luis, David Dastmalchian jako Kurt a T.I. jako Dave. Nově je doplňují Michelle Pfeiffer jako Hope van Dyne, Laurence Fishburne jako Goliath, Walton Goggins jako Sonny Burch, Randall Park jako Jimmy Woo a Hannah John-Kamen jako Ghost. Režíruje Peyton Reed, scénář připravují společně s režisérem Paul Rudd, Adam McKay, Andrew Barrer a Gabriel Ferrari, kteří se všichni podíleli na scénáři k prvnímu filmu. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 5. 7.

Zdroje: Slashfilm, MCU Exchange

Ant-Man and the Wasp

06.07.2018 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 12

Ant-Man a Wasp: První zámořské ohlasy | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: První zámořské ohlasy | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: První zámořské ohlasy | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: První zámořské ohlasy | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: První zámořské ohlasy | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: První zámořské ohlasy | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: První zámořské ohlasy | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: První zámořské ohlasy | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: První zámořské ohlasy | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: První zámořské ohlasy | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: První zámořské ohlasy | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: První zámořské ohlasy | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest