Deathstroke: Jak Manganiello dostal roli a kdy jej uvidíme

Deathstroke: Jak Manganiello dostal roli a kdy jej uvidíme | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
A proč roli Flashe dostal Ezra Miller?

Joe Manganiello byl hostem OzComic-Conu v australském Melbourne. Podle výpovědi fanoušků na pódiu pohovořil mimo jiného o tom, jak se dostal k roli Deathstrokea. Tvůrci chtěli antihrdinu ukázat v potitulkové scéně Justice League a Ben Affleck s Geoffem Johnsem chystali scénář k samostatnému filmu s Batmanem, ve kterém měl být Deathstroke hlavním antagonistou. Proto bylo potřeba pro roli najít představitele. Manganillo podle jednoho z uživatelů Redditu fanouškům řekl, že jeden z tehdejších šéfů DC Filmu, Jon Berg, vlezl na Google, vyhledal si Deathstrokea a vylezl na něj fantart od populárního internetového výtvarníka Bosslogic. Následně herci zavolali… Manganiello později doplnil, že to celé sice bylo maličko složitější, ale potvrdil, že obrázek od Bosslogic skutečně hrál klíčovou roli.

Takže jestli chcete vidět nějakého svého oblíbence v konkrétní roli, pusťte se do výroby parádních fanartů, nikdy nevíte, jestli to nepomůže… obrázky od Bosslogic a fotky z Melbourne můžete vidět dole v galerii.

Otázkou zůstává, kdy vlastně Manganiella v roli uvidíme. Zatím se ukázal pouze na pár vteřin v závěru Justice League, ale The Batman se začal přepisovat úplně od nuly a s Deathstrokem se v něm nadále nepočítá. Když se Joe na roli připravoval, vymyslel pro postavu celé propracované pozadí. Z jeho práce se postupně vyvinul nástřel scénáře, který vedl až k tomu, že se Manganiello spojil s Garethem Evansem, režisérem obou dvou dílů akční série The Raid. Objevila se tak varianta, že spolu pánové natočí Deathstrokeovu sólovku, nicméně Evans je aktuálně extrémně vytížený. Když mluvil s fanoušky na Instagramu, tak jim prozradil, že začíná točit v Británii televizní seriál, což ho zaměstná až do roku 2020 a následně by měl ještě točit několik filmů ve Walesu. Pokud by tedy Manganiello chtěl točit přímo s Evansem, musel by si na něj počkat. Zdá se však, že herec působí v tuhle chvíli jako hnací síla celého projektu, takže nemůžeme vyloučit, že se pustí do natáčení s někým jiným.

A když už je řeč o obsazování herců, jak byl Ezra Miller obsazený jako Flash? Zack Snyder na sociální síti Vero prozradil, že jakmile Millera viděl ve snímku Ten kdo stojí v koutě, tak okamžitě věděl, že našel svého Flashe. Miller si svoje scény v Ten kdo stojí v koutě krade pro sebe, takže pokud chtěl Snyder od začátku Flashe, který srší energií, moc dobře věděl, proč si sáhl právě pro Millera.

Na závěr ještě ukázka toho, jak také mohla vypadat klíčová scéna z Justice League s Clarkem. Upravil ji tak snaživý fanoušek:

Galerie: 6

Deathstroke: Jak Manganiello dostal roli a kdy jej uvidíme | Fandíme filmu Deathstroke: Jak Manganiello dostal roli a kdy jej uvidíme | Fandíme filmu Deathstroke: Jak Manganiello dostal roli a kdy jej uvidíme | Fandíme filmu Deathstroke: Jak Manganiello dostal roli a kdy jej uvidíme | Fandíme filmu Deathstroke: Jak Manganiello dostal roli a kdy jej uvidíme | Fandíme filmu Deathstroke: Jak Manganiello dostal roli a kdy jej uvidíme | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest