Avengers: Co bylo dál se dozvíme už 12. července

Avengers: Co bylo dál se dozvíme už 12. července | Fandíme filmu
12. července dostaneme další krátký film ze světa Avengers. A Marvel má s krátkými filmy velké plány.

Od Thora vydává Marvel na každém DVD jako bonus krátký film ze světa Avengers. U Thora to byl The Consultant, u Captaina Ameriky A Funny Thing Happened on the Way to Thor’s Hammer – v obou případech šlo o humorná dobrodružství agenta Coulsona. Nejnovější krátký film se bude jmenovat Item 47 a bude pojednávat o pátrání agentů SHIELDu po předmětu 47, neboli mimozemské zbrani, která se dostala do nepovolaných rukou.

New York právě zažil mimozemskou invazi, všichni jsou tak trochu našponovaní. A v téhle nesnadné době se páreček mladých delikventů (Lizzy Kaplan, Jesse Bradford) nachomýtne k jedné z mimozemských zbraní a rozhodne si s její pomocí prostřílet cestu k bohatství. V tom jim mají zabránit dva agenti SHIELDu, které si zahrají Maximiliano Hernández (ten si agenta zahrál už v Thorovi a v Avengers) a Titus Welliver (Muž v černém z Lostu).

Oproti předchozím krátkým filmům bude novinka podstatně delší (měla by mít cca 12 minut) a oficiálně bude přibalena jako bonus k DVD Avengers. Jenže jak jsme vás nedávno informovali, Marvel pro fanoušky připravil aplikaci pro mobilní telefony, The Avengers Initiative: A Marvel Second Screen App., pomocí které nejprve budou moct návštěvníci letošního Comic-Conu dohledat předpremiérovou projekci a následně bude video uvolněno i těm majitelům aplikace, kteří se na Comic-Con nedostanou. Takže se snad na Item 47 budeme moct podívat co nejdřív i klasicky online.

To ale není všechno. Prodloužení stopáže je v oblasti krátkých filmů jen první krok. Do budoucna by rád Marvel kraťasům přidal na důležitosti, když s jejich pomocí bude testovat méně známé hrdiny. Přeci jen, vesmír Marvelu čítá 8000 postav a ne každá má na to, aby hned strhla davy na filmovém plátně. Krátké filmy jsou ideálním médiem, kde si producenti můžou postavy otestovat, zhodnotit reakce diváků, a teprve po tom se rozhodnout, jak s postavou naloží dál. Spoluprezident Marvelu Louis D’Esposito konkrétně zmínil, že by podobným způsobem šlo postupovat třebas s Ant-Manem, kolem kterého je kuloárech v poslední době opět živo.

PS: Dole v galerii si můžete prohlédnout první fotku z Item 47.

Zdroj: EW

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest