Avengers: Trailer na sběratelskou Blu-ray edici

Avengers: Trailer na sběratelskou Blu-ray edici | Fandíme filmu
Hoši z Marvelu se vrací, aby patřičně provětrali naše peněženky. A jaké další rekordy Avengers stihli pokořit? AKTUALIZOVÁNO o další trailer

AKTUALIZACE: Přidáváme ještě jeden trailer na DVD/Blu-ray. Navíc jsme se dozvěděli, že nás Marvel bude teasovat až do vydání DVD dalšími a dalšími materiály. Pomocí aplikace The Avengers Initiative: A Marvel Second Screen App. bychom měli mít nejprve ob-týden (v červenci a v srpnu) a pak každý týden (v září) možnost nahlédnout do databáze SHIELDu a prohlížet si v ní nejrůznější nový obsah, jako profily postav, interaktivní komiksy atd. Zatím to vypadá, že aplikace bude dostupná pouze pro iPhone, tak uvidíme, co se z toho vyklube. (zdroj: Collider)

Avengers jsou nezastavitelní. Nedávno překonali ve Spojených státech hranici 600 milionů dolarů (to zatím dokázali jen Titanic a Avatar) a celosvětově už k dnešnímu datu utržili fenomenální 1,438 miliardy dolarů. A to film denně přidává další miliony a pořád ještě neotevřel v Japonsku, kde může nabrat klidně i dalších 100 milionů. Jeden a půl miliardy padne určitě. Přes nekončící tažení biografy už ale Marvel vydatně zbrojí na 25. září (u nás už dokonce 29. srpna), kdy film vypustí do světa na kotoučích DVD a Blu-ray. Už nedávno jsme vám prozradili několik základních informací o chystané exkluzivní edici v lákavém kufříku, 15. července by mělo studio oznámit další podrobnosti a teď pro vás máme ještě preview trailer, který upozorňuje na onu ultimátní sběratelskou kolekci upozorňuje. Také jste po jeho shlédnutí dostali chuť, pustit si všechny Marvelovky znovu?

 

Marvel Cinematic Universe: Phase One – Avengers Assembled: Trailer

 

 

Avengers DVD/Blu-ray: Trailer

 

Zdroj: Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest