John Wick 3: První fotka Halle Berry konečně dorazila!

John Wick 3: První fotka Halle Berry konečně dorazila! | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Navíc třetí pokračování Johna Wicka hlásí doslova obrovský herecký přírůstek. 

Už nějakou dobu víme, že ve trojce Johna Wicka se objeví i Halle Berry. A teď se na internetu objevil i první důkaz, neboť v galerii může zkouknout její první fotku z filmu. Jako již tradičně to bývalé "bond girl" sekne a na první pohled to vypadá, že do konceptu zapadne naprosto bez problému. Měla by se ujmout role Sofie, což je sice vražedkyně, ale vše nasvědčuje tomu, že Johnu Wickovi po krku nepůjde. Ba naopak, dost možná se bude jednat o jednoho z mála spojenců, které John bude ve trojce mít. Ale nechme se překvapit.

Současně bylo oznámeno, že roli ve filmu dostal i srbský basketbalista Boban Marjanović, momentálně hájící barvy týmu NBA Los Angeles Clippers. Sice se nejedná zrovna o hvězdu nejvyšší svítivosti, leč na hřišti i mimo něj Boban přesto vyniká, neboť měří úctyhodných 221 centimetrů. To aby si Keanu Reeves obstaral jeřáb!

John Wick je na útěku... Na jeho hlavu byla vypsaná odměna ve výši čtrnácti milionů dolarů, když porušil nejdůležitější pravidlo v hotelu Contintental, kde se za žádných okolností nesmí zabíjet. Obětí byl člen mezinárodní organizace High Table, jenž odměnu vypsal. John měl být už popraven, ale manažer hotelu Winston mu dal jednu hodinu, než mu zruší členství, zakáží mu všechny služby a odříznou ho od ostatních členů. John musí zmobilizovat všechny svoje síly, aby z téhle šlamastyky vyvázl živ a zdráv.

V galerii naleznete vyjma fotky Halle Berry i dvě fotky Bobana Marjanoviće, obzvláště foto s manželkou je úsměvné. A takhle to Boban válí v NBA:

Zdroj: Collider, Teaser-Trailer

John Wick

17.05.2019 | USA, Kanada, Čína
Akční, Krimi, Thriller
Info o filmu

Galerie: 4

John Wick 3: První fotka Halle Berry konečně dorazila! | Fandíme filmu John Wick 3: První fotka Halle Berry konečně dorazila! | Fandíme filmu John Wick 3: První fotka Halle Berry konečně dorazila! | Fandíme filmu John Wick 3: První fotka Halle Berry konečně dorazila! | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest